Uygulama ile Aç

YouTube Music, radyo oluştur ve hashtag özelliğini test ediyor

Abone Ol

Popüler müzik dinleme platformu YouTube Music'in, kullanıcıların özel bir radyo listesi oluşturmasına olanak tanıyan yeni bir özelliği test ettiği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde 2022 özetinden oluşan Recap listesini kullanıcılarına sunan YouTube Music, kendini geliştirmeye devam ediyor. Yakın zamanda ortaya çıkan bir rapora göre YouTube Music, hashtag sayfaları gibi henüz yaygın olarak fark edilmeyen bir özelliği ve kendi radyonuzu oluşturmanızı sağlayan bir özelliği test ediyor.

Ayrıca bkz.

Twitter, Android 13 ile gelen temalı simgeleri destekliyor

 İşte YouTube Music'e gelen yeni özellikler:

YouTube Music kullanıcıları artık hashtag'ler aracılığıyla müzik içeriğine daha hızlı bir şekilde erişebilecek. Bu yeni format ile kullanıcılar, ilgili terimlerle yeni bir arama sayfasına yönlendirilmek yerine, hashtag için seçilen şarkılarla karşılaşacak.
Henüz test aşamasında olan bir diğer yenilik ise kendi radyonuzu oluşturma özelliği. Bu özellikle birlikte tekrarları azaltmak ve seçtiğiniz sanatçıların temasına daha uygun öneriler sunmak amaçlamıyor.

Kendi radyonuzu oluşturabilmeniz için önce yeni bir radyo oluştur seçeneğine basmalısınız. Daha sonra karşınıza bu radyoda dinlemek isediğiniz sanatçıları seçmeniz için bir sayfa çıkmakta. Buradan dilediğiniz sanatçıları seçtikten sonra şarkı tercihi isimli bir alt kategori karşınıza çıkmakta. Aile, karıştır ve keşfetten oluşan bu üç seçenekten birini seçtikten sonra radyonuzu filtrelemeniz istenmekte. Bu işlemide gerçekleştirdiğinizde radyonuz hazır hale gelmekte



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
3 Yorumun Tamamını Gör