Anlık Bildirim

BIOS Kurtarma Rehberi II , BIOS Güncelleme Rehberi

Türkçe en çok sevdiğim sitelerden biri olan Hwstation'dan bir yazı. Diyelim ki ilerde anakartınızın yeni bir bios'u çıktı. Sizde bunu yükleme aşamasına geldiniz%10-20-30 diye sayarken elektrik lank! bir anda gitti. Siz kan ter içersinde elektirik geldiğinde (genelde bizim burda nalık gidiyo geliyo) power'a bastınız, o boot ekranını göremediniz :-( . İşte böyle bir durum ya arkadaşınızın yada sizin başınıza gelebelir.(Virüs olayını katmıyorum) Böyle bir durumda aklınızda bu yazı olsun.

   Diğer bir yazı ise yukarda problem yaşadığınız ana nasıl ulaşacağınız anlatıyor :-) . Neyse bizede sık sık gelen anakartımın bios'unu nasıl güncelleerimin cevabı yazıda. Bana ne ? Gerek yok öyle şeylere diyorsanız aşağıdaki yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

   "Çalışıyorsa, elleşme mantığını kullanarak, ortada bir sorun yokken BIOS Güncellemek pek mantıklı değil. Ama bakarsınız, yeni özellikler gelmiştir, kritik sorunlar giderilmiştir, o zaman güncelleriz. Tabii sırf sorunları gidermek için yapılan bir şey değil BIOS güncelleme. Örneğin yeni bir işlemci çıktı, anakartımız teorik olarak bu işlemciyi destekliyor. Ama işlemciyi taktığımızda, işlemcinin yanlış algılandığını görüyoruz. Yeni BIOS güncellemesi ile bu işlemcinin tam anlamıyla desteklendiğini görürsünüz. "

Link'ler sırayıyla verildi. Bence mutlaka bir gözden geçirin.

BIOS Kurtarma Rehberi II
BIOS Güncelleme Rehberi

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim