Anlık Bildirim

EIZO yeni monitörü FlexScan EV2313W'yi Avrupa'da satışa sundu

EIZO yeni monitörü FlexScan EV2313W'yi Avrupa'da satışa sundu

Kalite çıtası yüksek monitörleriyle tanınan EIZO, yeni modellerinden EV2313W'yi Avrupa'da satışa sundu. FlexScan serisi altında hazırlanan 23-inç boyutundaki yeni modelin özellikle enerji verimliliği noktasında, aynı segmentteki rakip modellere kıyasla iddialı olduğu zira monitörün kullanım esnasında 16 Watt, güç tasarrufu modunda ise sadece 0.9 Watt çektiği açıklandı.

Full HD formunda olan ve 1920 x 1080 piksel çözünürlüğünü destekleyen monitörde, Eco View Sense özelliğine yer verilmekte. Bu özellik ile 40 saniye boyunca sistem herhangi bir hareket algılamadığı takdirde monitör otomatik olarak güç tasarrufu moduna geçiyor ve bu sayede enerji verimliliği sağlanabiliyor.

Tepki süresi 4ms, karşıtlık oranı 1000:1 ve em yüksek parlaklık seviyesi de 250cd/m2 olarak açıklanan EV2313W, TN panel kullanıyor ve 0.35 Watt gücünde entegre hoparlör ile geliyor. EIZO'nun beş yıllık garanti ile satışa sunduğu FlexScan EV2313W, Avrupa'da tamamı geri kazanılmış materyalden yapılan özel bir kutu içerisinde 450 Avro'luk etiket fiyatı ile satışa sunuldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim