Anlık Bildirim

Half-Life 2 grafik motorlu "Counter-Strike: Source" Testleri yayınlandı

Half-Life 2 grafik motorlu "Counter-Strike: Source" Testleri yayınlandı

Valve yeni grafik motorunun ilk testlerini Counter-Strike: Source BETA ile birlikte dağıtmaya başladı. Beta'dan şimdilik sadece Ati ekran kartı alıp içinden bedava Half-Life 2 kuponu çıkanlar, Cyber Cafe programına dahil olanlar ve CS: Condition Zero sahipleri SteamPowered.com'den Steam indirme sistesinden indirebiliyorlar. Oyunun CS 1.6'ya göre artıları oldukça yüksek ve kolayca kabul göreceği tahmin ediliyor.

Counter-Strike'ın bu versiyonu bildiğiniz gibi Half-Life 2'nin aslında çok oyunculu versiyonu. Ancak çok oyunculu versiyon olduğu için sistem gereksinimleri daha düşük tutulmuş bu sayede daha büyük bir kesme hitap etmek mümkün olacak. Dolayısıyla Half-Life 2'de daha düşük skorlar beklemek olası.

Aslında gereksinimler o kadar az ki Ati Radeon 9600XT'de 1024x768 çözünürlükte 60 kare/sn alabilmek mümkün kısaca sistemlerinde ufak değişikliklerle Counter-Strike: Source oynayabilmek çoğu kişi için mümkün olacak. Tabii aynı şeyleri Half-Life 2 için söylemek zor zira tek kişilik oyun bölümlerinde teknoloji çok daha ağırlıklı kullanılacak.

Test sonuçları beklenildiği gibi Ati kartları lehine çıkmış. Fark genelde oldukça yüksek hatta Ge-Force 6800 GT versiyonu bile çoğu zaman Ati Radeon X800 Pro'ya geçilmiş. Geçen haftalarda Doom III ile büyük sükse yapan Nvidia şimdi Half-Life 2 ile Ati'nin sükse yapmasını izleyecek gibi. Sonuçta tam bir galip yok varsada bunu anca zaman gösterecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim