Anlık Bildirim

Maingear Core i7 işlemcili yeni performans sistemlerini gösterdi

Maingear Core i7 işlemcili yeni performans sistemlerini gösterdi

Intel'in Core i7 serisi yeni nesil işlemcilerine sistemlerinde yer veren üreticilerden biri de Maingear oldu. Yurt dışında Alienware ve Voodoo PC gibi global anlamda popülariteye sahip üreticilerin rakibi olan ve yüksek performans segmentine yönelik sistemler hazırlayan Maingear, Bloomfield platformunu esas alan yeni Core i7 işlemci ve X58 yonga setine sahip olan sistemlerini duyurdu.

Maingear ePhex ve F131 isimli iki yeni performans sistemi hazırlamış durumda. Core i7 serisi dahilinde lanse edilen işlemciler ile konfigüre edilebilen sistemler X58 yonga setli anakart (Asus Rampage II Extreme) kullanılıyor. 12GB'a kadar 3 kanal DDR3 bellek desteği ile gelen sistemlerden ePhex ile Triple SLI / Quad-Crossfire X konfigürasyonunda, F131 modeliylese SLI veya Crossfire formunda ekran kartı kurulumu yapılabiliyor.

İki model arasındaki farklardan biri olarak ePhex sisteminde CPU ve GPU'ya yönelik olarak Maingear X20 isimli sıvı soğutma çözümü kullanılırken, F131 modelinde ise sadece işlemciye yönelik olarak Asetek tarafından hazırlanan LCLC tipi sıvı soğutma çözümünün tercih edildiğini söyleyebilmek mümkün. Tabii her iki sisteme de şeffaf panellive özel işlemili kasaların ev sahipliği yaptığını da belirtelim.

Kullanıcılar tarafından bütçe ve ihtiyaçlar doğrultusunda konfigüre edilebilen sistemlerden ePhex 2999$, F131 ise 1999$'dan başlayan fiyatlar ile kullanıma sunuluyor.

Maingear Core i7 işlemcili yeni performans sistemlerini gösterdi Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim