Anlık Bildirim

Max Payne CD'lerinde Win95/CIH virüsü!

Elimize geçen bir habere göre tahribat değeri yüksek ve zamanında bir çok kişiye çektirmiş olan Win95/CIH virüsü bazı kopya Max Payne cdlerinden çıkmakta ısrar ediyor.

Türkiye'nin CD Korsanları bu kez bize "ucuz oyun" sağlamaktan öte bir amaç edinmiş gibi gözüküyorlar. Benim tavsiyem bundan sonra alacağınız her kopya oyun cdsini çeşitli virüs tarama programlarıyla çalıştırmadan önce ufak bir incelemeden geçirmek.

Umarım bu gibi durumlar Türk oyuncularını kopyadan uzaklaşmaya ve orjinal oyun almaya iter! Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin: DH App Gallery Uygulamasını İndir DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim