Anlık Bildirim

Samsung R540 Dizüstü Bilgisayar İhtiyacınız Olan Tüm Teknoloji ve Stili Sunuyor!

Tüketici elektroniğini lider ismi Samsung, hayatı tam anlamıyla yaşamak ve her detayın keyfini çıkarmak isteyenler için yenilikçi ve aile-dostu Samsung R540 dizüstü bilgisayarı sunuyor. Samsung R540 tüm son moda tasarım detaylarına ve ihtiyaç duyduğunuz son teknoloji multimedya özelliklere sahip. Windows 7 Home Premium ile günlük görevleri basitleştirdiği gibi, ultra keskin ve net görüntüler sunan 15.6?? HD LED ekranı ve 16:9 en-boy oranı ile kullanıcılara en yeni HD filmleri ve oyunları inanılmaz yoğunluk ve netlikte sunuyor. Mükemmel bir ince işçilikle tasarlanmış olan sağlam kasası, sofistike koyu kahverengi, ya da  gri renkleriyle sunuluyor. Böylece hem daha fazla teknolojiye sahip oluyor, hem de gittiğiniz her yerde stilinizle mükemmel görünüyorsunuz.

Olağanüstü dış görünüm detaylarını gelişmiş fonksiyonlarla biraraya getiren R540?ın mükemmel bir ince işçilikle tasarlanmış olan sağlam tasarımı, işlerinizi nerede olursanız olun, güven içinde ve stilinizden ödün vermeden yapmanıza olanak sağlayan esnekliği sunuyor.

Üstün Fonksiyonellik

Samsung R540, olağanüstü multimedya özellikleri sunmak ve haraket halindeyken yaşantınızı basitleştirmek için bir dizi gelişmiş özelliklerle tasarlandı. AllShare? teknolojisi, video, fotoğraf, şarkı gibi multimedya içeriklerinin bir dizi Samsung cihazı içinde aranmasını, oynatılmasını ve kontrol edilmesini kolaylaştırıyor.

Samsung R540 ile kablosuz bir şekilde müzik, resim, film ve diğer verileri cihazlar arasında ultra hızlı (24Mbps), Bluetooth 2.0?a göre 8 kat daha hızlı şekilde, daha az pil ömrü tüketerek aktarabiliyorsunuz. R540, çoklu görevleri yerine getirmedeki performansı ile üstün bir mobil deneyimin yanı sıra görsellik konusunda da orijinale bağlılığı ile mümkün olan en yüksek kaliteyi sunuyor.

En son teknoloji ile geliştirilmiş Intel® Core? i5 İşlemci içeren Samsung R540, dinamik olarak işlemci gücünü dağıtarak performansı en çok ihtiyaç duyulan yerde optimize ediyor.  

En net görüntüyü, en canlı renklerle sunan 15.6?? HD LED ekran, 16:9 en-boy oranı HD filmlerin ve oyunların da en mükemmel şekilde görüntülenmesini sağlıyor. 1GB?a* kadar bellek kapasitesi bulunan en yeni ATI Mobility Radeon? HD545v grafik kartı da, mükemmel bir film ve oyun deneyimi sunmak için gelişmiş 3D işleme sunuyor.

Daha Fazla Koruma

Sizi ve verilerinizi günlük yaşamın risklerine karşı korumak için özel olarak tasarlanmış olan R540, güvenliğe önem verenler için özellikle ideal bir seçim oluşturuyor. Samsung Kurtarma Çözümü devamlı ve otomatik olarak verilerinizi yedekliyor ve sizi daima koruyor.

Samsung R540?ın bir diğer özelliği de sessizliği. R540?ın sessiz modunu kullandığınız zaman kişisel çalışma ortamınızı daha huzurlu ve rahat bir hale dönüştürülebiliyorsunuz. Bu özellik, özellikle sessiz olunması gereken ortamlar için ideal bir çözüm oluşturuyor.

Samsung R540, 6 farklı konfigurasyon ve farklı renk seçenekleri ile 749$+KDV tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı ile Ekim başından itibaren Türkiye?de satışa sunuldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim