Anlık Bildirim

5.1 Dolby Digital ses artık küçük el kameranızda! Sony DCR-DVD403

El kamerası denildiğinde bir çoğumuzun aklına ilk gelen marka Sony'dir. Ürettiği kullanıcı dostu, küçük ve üretim teknolojileri açısından bir çok firmadan hep bir adım önce olan kameraları ile Sony markası tüketici için kalite ile eş anlamlı olarak kullanılır bir hal aldı. Geçtiğimiz günlerde Las Vegas da düzenlenen 2005 International Consumer Electronics Show (CES) de Sony'nin en üst düzey video kameraları görücüye çıkarıldı.

DCR-DVD403 kod isimli DVD ye kayıt yapan 3.3 megapiksel gerçek 16:9 widescreen kayıt yapabilme özelliği bulunan el kamerası görücüye çıkarılan modeller çerisinde en büyük ilgiyi topladı. Yüksek çözünürlükte ve gerçek 16:9 çekim yapma yeteneğine sahip 3.3 megapiksel CCD sensöründen çok daha fazla ilgi çeken özelliği cihazın 5.1 kanal Dolby Digital ses kaydı yapabiliyor olması. Dolby Digital 5.1 geliştiricileri tarafından tasarlanan ses sıkıştırma formatı sayesinde çok kanallı Dolby Digital ses kaydı, 2 kanal PCM ses kaydından daha az yer kaplamakta ve bu sayede daha yüksek ses kaltesine sahip videoları aynı DVD medya üzerine çok daha uzun süreli kayıt edebilmek mümkün olmakta.

DCR-DVD403 ün teknik özellikleri gerçekten göz kamaştırıyor. 3.3 megapiksel CCD sensör, 16:9 gerçek widescreen video kaydı, 5.1 kanal Dolby Digital ses kaydı, 10x optik zoom, 2.7 inc dokunmatik widescreen LCD, 8 cm lik DVD-R / DVD+r / DVD-RW / DVD+RW medyalara yazabilme, Carl Zeiss Vario-Sonnar T lens sayesinde daha parlak, yansımalardan arındırılmış, güneşin mercek üstündeki kırılmasından meydana gelen ışık etkisi en aza indirgenmiş (flare) görüntü kaydını sağlaması.

Bu cihaz sayesinde doğum günü partileri, kutlamalar veya tatil anılarınızı yüksek görüntü kalitesinin yanı sıra size yeni bir deneyim yaşatacak ve olayı tekrar yaşamanızda yardımcı olacak 5.1 kanal Dolby Digital formatında ses kaydı yapabilecek ve bu kayıtlarınızı anında DVD Playerınıza takıp izleyebileceksiniz. Direk DVD ye kayıt yapabilmesi kullanıcıyı çok uzun süreli kodlama ve yazma dertlerinden kurtarıyor.

5.1 ses kaydı yapabilmek için arkasındada mikrafonlar bulunan cihaz için belirlenen son kullanıcı fiyatı 1000$. Bu tip yüksek teknoloji ürünü ve yenilikçi bir ürün için oldukça uygun bir başlangıç fiyatına sahip olan DCR-DVD403, 2005 ilk baharında piyasaya sürülecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim