Anlık Bildirim

5.1 Surround albümler yaygınlaşmaya başlıyor

Rock'n'Roll grubu Nick Cave and The Bad Seeds, daha önce ilk 4 albümünde yaptığı gibi 3 albümünü daha 5.1 Surround kalitesiyle tekrar piyasaya sunuyor.

5.1 Surround albümler yaygınlaşmaya başlıyor

 

Kullanıcıların beklentileri arttıkça müzik endüstrisi de bu beklentilere karşılık vermeye çalışıyor. Bu anlamda rock müzisyeni Nick Cave'in de bulunduğu Rock'n'Roll grubu Nick Cave and The Bad Seeds, Tender Prey, The Good Son, Henry's Dream adlı albümlerini 5.1 Surround teknolojisini kullanarak tekrar dinleyicilerine sunacak. Bu sayede dinleyiciler, yüksek çevreleme hissi ve yüksek sesi kalitesi ile bu albümleri dinleyebilecekler.

Albümler, albüm şarkılarıyla beraber bu şarkılardan bazılarının akustik versiyonlarını, konser kayıt versiyonlarını ve ekstra şarkıları bulunduracak. İlk dört albümünü(From Her to Eternity, The Firstborn Is Dead, Kicking Against the Pricks ve Your Funeral, My Trial) 5.1 Surround teknolojisini kullanarak yayınlamış olan grup, bu üç albümünü de aynı teknoloji ile hazırlanmış şekilde önümüzdeki aylarda tekrar piyasaya sunacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim