Anlık Bildirim

Ezcool, uygun fiyatlı Smart Ten ve Smart HD8 tabletlerini satışa sundu

Ezcool, uygun fiyatlı Smart Ten ve Smart HD8 tabletlerini satışa sundu
Kasa, güç kaynağı ve medya oynatıcı sektöründe çeşitli çözümler sunan Ezcool, Smart HD8 ve Smart Ten adlı tabletlerini Hizlial.com üzerinden satışa sundu.  
Ezcool'un Smart Ten adlı tableti 10.1 inç'lik ekran boyutu ile karşımıza çıkarken Smart HD8 ise, 8 inç'lik ekran boyutuyla daha taşınabilir bir cihaza sahip olmak isteyen kullanıcılara hitap ediyor.  
10.1 inç'lik IPS panele sahip ekranında 1280 x 800 piksellik bir ekran çözünürlüğü sunan Smart Ten, çift çekirdekli Rockchip RK3066 işlemciden güç alıyor. Cihazın diğer teknik özellikleri ise, şu şekilde sıralanıyor; dört çekirdekli Mali 400 grafik birimi, 1 GB RAM, 0.3 MP ön ve 2 MP arka kamera. Ayrıca, Android 4.1 Jelly Bean ile çalışan cihazın HDMI bağlantı seçeneğine ve 16 GB'lık arttırılabilir dahili depolama alanına sahip olduğunu da belirtelim. 

Alüminyum destekli 9.3 mm'lik kasasıyla dikkat çeken Smart HD8 ise, 8 inç'lik ekranında 1024 x 768 piksellik bir çözünürlükle karşımıza çıkıyor. Smart HD8, 1.5 GHz hızında çalışan çift çekirdekli Rockchip RK3066 işlemcisinden güç alıyor. Cihazın diğer teknik özellikleri ise, şu şekilde sıralanıyor; dört çekirdekli Mali 400 grafik birimi, 1 GB RAM, 0.3 MP ön ve 2 MP arka kamera. Smart Ten gibi Android 4.1 Jelly Bean ile kullanıma sunulan Smart HD8, microSD kart ile arttırılabilir 8 GB'lık dahili depolama alanına da sahip.

Uygun fiyatlarıyla dikkat çeken Smart Ten ve Smart HD8'in sırasıyla 439 TL ve 299 TL'lik fiyat etiketlerine sahip olduklarını da belirtelim.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim