Anlık Bildirim

Aerocool Zerodba 620W - En sessiz ve en güçlüsünü isteyenlere

Ekstrem kullanıcılara hitap eden ürünleri ile her zaman heyecan yaratan Aerocool, yine yapacağını yapmış ve tam 620Watt' lık muhteşem bir güç kaynağı ile karşımızda. Sıfır ses anlamına gelen 620Watt güç çıkışına sahip "Zerodba" maksimum performansı olabilecek en düşük ses seviyesinde sağlıyor. Su soğutma yada benzeri sessiz soğutma kullanılan sistemlerde en büyük sorun sessiz bir güç kaynağıdır. Belli seviye sistemlere kadar, sessiz güç kaynakları bir nebze çözüm olabilirken, bileşenler ve güç ihtiyacı arttıkça üst seviye sistemlerde güç kaynağının fan sesi rahatsız edici boyutlara ulaşır.

Aerocool Zerodba, adından da anlaşıldığı gibi yüksek performansı en düşük ses seviyesinde sunmayı amaçlayan bir ürün. Çift 12v hattına sahip Zerodba toplam 38A(20+18) çıkış sağlayarak 620Watt' lık bir psu dan bekleneni fazlası ile veriyor. Üst seviye psularda moda olduğu üzere soketli kablo sistemine sahip olan psu, sadece ihtiyacınız olan kadar kabloyu takıp karmaşayı önlemenize yardımcı oluyor. Bu arada psu 2 adet PCIe ve 4 adet sata güç çıkışı barındırıyor.

Aerocool Zerodba 620W - En sessiz ve en güçlüsünü isteyenlere

Artık moda olan soketli güç çıkışları

Alışılmış 12cm' in dışında tam 13.5 cm' lik fana sahip olan Zerodba, aynı zamanda en düşük devir sayısı ile maksimum hava akışını sağlamayı da amaçlamış. Diğer önemli bir yenilik ise, psu' nun arkasında bulunan switch ile ayarlanan 4 adet farklı mod. Led' ler ile zenginleştirilen bu özellik, fanın hangi sıcaklıktan sonra devreye gireceğine sizin karar vermenizi sağlıyor. En yüksek ayar olan 70 dereceyi seçerseniz, fan sadece aşırı ısınma durumunda devreye geçiyor fakat 1500 devir/dk ile çalışıyor. Daha düşük seçeneklerde ise fan daha erken devreye giriyor ama daha düşük hızlarda çalışıyor. Yani buda güç kaynağını kendi istediğinize göre optimize edip minumum ses ile çalışabilmenizi sağlıyor.

Aerocool Zerodba 620W - En sessiz ve en güçlüsünü isteyenlere

Aerocool Zerodba 620W - En sessiz ve en güçlüsünü isteyenlere

Fanın devreye geçmesini istediğiniz sıcaklığı ayarlayabilidiğiniz switch

Dış kaplaması ayna çıkış dediğimiz parlak bir görünüme sahip olan Zerodba, performans olarak diğer kaliteli markaların üst seviye ürünleri ile benzer sonuçlar almış. Üstelik sessiz olması da bir artı. Şu anda sadece Amerikada 120$ fiyat ile satışa sunulan Zerodba, yakında Avrupada' da satılacak. Firebal yetkilileri bu ürünü Türkiye' ye getirmek istediklerini ve büyük ihtimalle önümüzdeki ay Avrupa ile beraber ülkemizde de satışa sunulacağını söylediler. Hem sessiz hemde en güçlüsünü arayanların mutlaka göz önünde bulundurması gereken bir seçenek olan Zerodba, daha şimdiden birçok site tarafından editörün seçimi ödülüne layık görülmüş.

  • High-Techreviews
  • Club-Overclockers
  • Pro-Clockers
  • 3DExtreme.net Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
    istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
    DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim