Anlık Bildirim

Alpine'dan araç içi DVD/TV/GPS çözümleri

Araba görüntüleme ve ses sistemlerinde kaliteli ürünleri ile tanınan Alpine, araç içi yeni DVD, TV ve GPS sistemlerini basına duyurdu. Temmuz ayının ortalarına doğru çıkması beklenen sistemler 500$ dan 3000$ a kadar özelliklerine göre değişen fiyatlara sahipler.

IVA-D310, 7'' boyutlarında 480x238 çözünürlükte dokunmatik ekrana sahip bir DVD oynatıcı. Müzik çalarken ekran üzerinden grafiksel animasyonlar gösterebiliyor ve dokunmatik bir equalizer desteği sayesinde kullanıcıların rahat bir şekilde istedikleri ses ayarını yapmalarına yardımcı olmakta. Dört (4) kanal x 50W RMS ses çıkış gücü olan sistem istenirse optik çıkış üzerinden 5.1 ses sistemine bağlanarakta kullanılabilmekte. IVA-D310 ayrıca 100$ lık ek bir dönüştürücü ile iPod'lar içinde uygun hale gelebiliyor. Sistemin yurtdışı satış fiyatı 1500$ civarında.

Alpine'dan araç içi DVD/TV/GPS çözümleri

PKG-1000, arka koltukta oturan yolcular için düşünülmüş 10.2'' 800x480 çözünürlükte yatayda uzun liquid crystal bir ekran. Sistem beraberinde kablosuz kulaklıklarla birlikte gelmekte. İçerisinde FM radyoda bulunan cihaz harici video kaynağına bağlanıp kullanılıyor. Sistemi IVA-D310'a bağlayıp ön koltuktaki DVD zevkini arka koltuktakilere de yaşatabilirsiniz. Ürün 500$ civarı yurtdışı satış fiyatına sahip. Sisteme ayrıca bir TV tuner bağlanarak ekranın televizyon olarakta kullanması mümkün.

Alpine'dan araç içi DVD/TV/GPS çözümleri

Ülkemizde kullanılmasada şu sıralar Avrupa ve Amerika'da yoğun olarak kullanılmaya başlayan araç içi uydu destekli yön bulma GPS sistemleri hayatı kolaylaştıran ve gideceğiniz yere en kısa zamanda ulaşmanızı sağlayan cihazlar. INA-HD55EU, Alpine'ın araç içi yeni GPS çözümü. Firmanın belirttiğine göre benzeri sistemlerden dört (4) kat daha hızlı olan INA-HD55EU, 30GB lık bir sabit disk içeriyor. Ayrıca sistemin beraberinde gelen INA-HD55, DVD video ve MD diskleri çalabilmekte. INA-HD55EU, 7'' lik dokunmatik bir ekrana sahip ve yurtdışı satış fiyatı yaklaşık olarak 3000$.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim