Uygulama ile Aç

A Plague Tale: Requiem “Deck’te mükemmel” sertifikası aldı

Abone Ol

2022’nin sevilen oyunlarından olan A Plague Tale: Requiem, sonunda Deck sertifikası aldı. Deck sertifikalı oyunlar tüm uyumluluk kontrollerinden geçmiştir ve konsolda mükemmel deneyim sunar.

RDNA2 tabanlı uyun fiyatlı el konsolu Steam Deck, kütüphanesini genişletmeye devam ediyor. Proton uyumluluğu üzerinde neredeyse tüm Steam oyunlarını destekleyen Deck, Valve’ın özel sertifika programı ile kullanıcılara en iyi deneyim sunacak oyunları işaretliyor. Geçtiğimiz yılın başarılı yapımlarından olan A Plague Tale: Requiem da firmanın sertifikalı yapımlar listesine girmeyi başardı.

Ayrıca bkz.

Oyun diske sığmadı: Star Wars Jedi: Survivor indirme gerektirecek

Requiem, Deck’te mükemmel sertifikası aldı

Deck konsolu üzerinde oyunları her türlü uyumluluk kontrolleri ile test Valve, herhangi bir uyumluluk problemi olmayan ve konsolda kusursuz deneyim sunan oyunlara “Deck’te mükemmel” sertifikası veriyor. Firma, yeni kararı ile A Plague Tale: Requiem’i de bu listeye ekledi.

Valve’ın bu kararı ile Focus Entertainment’ın yapımı Hogwart’s Legacy, Elden Ring, Apex Legends ve Resident Evil: Village gibi yapımların arasına yerleşiyor. Yeni nesil konsollarda bile 30fps sınırlı Requiem, Steam Deck’te en düşük ayarlarda çözünürlük ölçeklendirmeli 720p seçeneği ile stabil 30fps deneyimi sunabiliyor.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
2 Yorumun Tamamını Gör