Uygulama ile Aç

Activision, Steam'deki oyunlarının Türkiye fiyatlarına fahiş zam yaptı

Abone Ol

Kısa süre önce Microsoft tarafından satın alınan Activision Blizzard, Steam platformundaki oyunlarının fiyatını yükseltti. Fahiş zam aralarında Türkiye'nin de bulunduğu bazı ülkeleri etkiledi.

Microsoft bildiğiniz üzere kısa süre önce Activision Blizzard'ı satın alma sürecini tamamlamıştı. Anlaşmanın nihayete erdirilmesinin ardından birçok kişinin korktuğu şey gerçekleşti. Steam'deki Activision Blizzard oyunlarının fiyatlarına fahiş oranda zam geldi.

Ayrıca bkz.

Xiaomi resmen açıkladı: MIUI gidiyor, HyperOS geliyor

Birçok kişi yeni zamlardan Microsoft'u sorumlu tutabilir ancak fiyat artışının bununla alakalı olduğuna dair net bir bilgi yok. Steam'in bölgesel fiyatlandırma önerilerini güncellemesiyle ilgili olabilir. Fiyat artışı Ukrayna, Brezilya, Hindistan, Kazakistan ve Türkiye'nin de aralarında bulunduğu belirli bölgeleri etkiledi. Oyunlara %400 ila %1500 arasında zam yapıldı.

Türkiye'de fiyatları artan bazı oyunlar

Activision Blizzard, Valve'in güncellenmiş talimatlarına uygun olarak bölgesel fiyatlandırmalarıda değişikliğe gitti. Şirket daha önce de 2023 yılında piyasaya sürülen bazı oyunların fiyatını yükseltmişti. Bu arada Microsoft'un Activision Blizzard'ı 68.7 milyar dolara satın aldığını hatırlatalım.

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
16 Yorumun Tamamını Gör