Uygulama ile Aç

Akıllı Çağrı özelliği yüzünden bir Tesla aracı 3.5 milyon dolarlık özel jete çarptı

Abone Ol

Tesla'nın aracınıza ulaşamadığınız zamanlarda yanınıza gelmesini sağlayan Akıllı Çağrı özelliği, bir Tesla aracının 3.5 milyon dolarlık özel bir jete çarpmasına sebep oldu.

Tesla, 2019 yılında aracın sahibi park yerine dönemediğinde aracın, sahibinin bulunduğu yere gidebilmesi için Akıllı Çağrı özelliğini geliştirmişti. Bu özellik sayesinde size yaklaşık 60 metre mesafedeki Tesla aracınızı, telefonunuzdaki Tesla uygulamasını kullanarak çağırabilirsiniz. Ancak Elon Musk'ın şirketin şimdiye kadarki en viral özelliği olarak nitelendirdiği bu özellik, bir Tesla aracının özel bir jete çarpmasına sebep olmuş olabilir.

Ayrıca bkz.

Tesla modellerine Türkçe dil desteği gönderilmeye başlandı

Tesla'nın başı bu sefer Akıllı Çağrı özelliği yüzünden dertte

Bir Reddit kullanıcının yaptığı paylaşımTesla Model Y aracının 3.5 milyon dolarlık bir özel jete çarptığı anları gösteriyor. Kullanıcı olayın uçak üreticisi Cirrus'un sponsorluğunda Washington'daki Felts Field'da düzenlenen bir etkinlikte gerçekleştiğini söyledi. Paylaşılan videoda ise Akıllı Çağrı özelliğinin aktif olduğu Tesla'nın, sahibinin yanına giderken Cirrus Vision Jet'e yavaşça çarptığı anlar gösteriliyor. Felt Field sözcüsü ise istenen yorum taleplerine henüz yanıt vermedi.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
26 Yorumun Tamamını Gör