Uygulama ile Aç

Amazon'da Bahar Fırsatları başlıyor!

Abone Ol

Amazon Türkiye'nin Bahar aylarındaki en büyük indirim dönemlerinden biri olan Bahar Fırsatları 27 Mart Pazartesi günü başlıyor.

Amazon’da yılın önemli indirim dönemlerinden biri olan Bahar Fırsatları başlıyor. Amazon Bahar Fırsatları, 27 Mart’ta başlayacak ve 10 Nisan’a kadar devam edecek.

Amazon Bahar Fırsatları 2023 ne zaman?

Amazon Bahar Fırsatları, Prime üyeleri için 27 Mart'ta başlayacak, 10 Nisan'da sona erecek. Prime üyesi olmayan Amazon müşterileri 4 Nisan-10 Nisan tarihlerinde indirimlerden faydalanabilecek.

Prime üyeleri indirimlere bir hafta erkenden erişecek

İndirimin ilk haftasında bütün indirimlerden sadece Prime üyeleri faydalanabilecek. 4 Nisan’dan itibaren tüm Amazon müşterileri fırsattan yararlanabilecek. Siz de ayda 7,90 TL karşılığında Prime'a üye olarak 4 Nisan'ı beklemeden, 27 Mart-3 Nisan tarihlerinde indirimlerden faydalanabilirsiniz. Daha önce Prime kullanmadıysanız 30 gün boyunca ücretsiz olarak deneyebiliyorsunuz.

Ayrıca bkz.

Amazon Prime nasıl üye olunur?

İndirim dönemi boyunca teknolojiden giyime, kitaptan yapı market, gıdadan temizliğe hemen hemen her kategoride çok sayıda üründe indirimler olacak. İndirim döneminin başlamasının ardından cazip fiyatlı ürünleri sizlerle paylaşacağız.

Amazon İndirimleri Ana Konu



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
43 Yorumun Tamamını Gör