Anlık Bildirim

Yurtiçi Kargo'da 7/24 iade dönemi başladı

E-ticaret gönderilerinizi Yurtiçi Kargo'nun YK Plus 7/24 kargo dolaplarını kullanarak dilediğiniz zaman iade edebilirsiniz. YK Plus 7/24 kargo dolapları 200'e yakın noktada hizmet veriyor.

Yurtiçi Kargo'da 7/24 iade dönemi başladı: Nasıl kullanılır? Tam Boyutta Gör

E-ticaret sitelerinden satın aldığımız ürünler kargolar tarafından kapımıza kadar getiriliyor ancak ürünü iade etmek istediğimizde şubeye gitmemiz gerekiyor. Şubeler belirli saatlerde açık olduğundan dolayı çalışan kişiler için iade işlemi zahmetli olabiliyor. Yurtiçi Kargo, iade sürecini kolaylaştırmak için yeni bir uygulamayı hayata geçirdi.

Yurtiçi Kargo’nun belirli noktalara konumlandırdığı YK Plus 7/24 akıllı kargo dolapları aracılığıyla dilediğiniz zaman e-ticaret ürünlerinizi iade edebileceksiniz. İade kodu kullanarak bu hizmetten ücretsiz olarak faydalanabileceksiniz.

Yurtiçi Kargo 7/24 iade özelliği nasıl kullanılır?

İade etmek istediğiniz ürünün e-ticaret sitesinden Yurtiçi Kargo iade kodunuzu aldıktan sonra paketin üzerine iade kodunu, ad ve soyad bilgisi ile cep telefonu numarasını yazmalısınız. Ardından YK Plus 7/24 kargo dolaplarından herhangi birine gidin. Daha sonra kargo dolabı üzerinde yer alan ekranda ‘e-ticaret iadesi gönder’ seçeneğini kullanarak ekrandaki yönergeleri izleyen kullanıcılar, açılan dolap bölmesine gönderilerini yerleştirebilecek.

YK Plus 7/24 kargo dolapları yaklaşık 200 farklı noktada hizmet veriyor. Dolabın üzerindeki ekranı kullanarak birkaç dakika içinde iade işlemini tamamlayabilirsiniz.

Teslimatlar için kargo dolaplarını tercih edebilirsiniz

İadelerin yanı sıra teslimatlar için de bu dolapları kullanabilirsiniz. Sipariş verirken ‘teslimat noktasına gönder’ seçeneğini kullanarak 200’e yakın YK Plus 7/24 kargo dolabını ve aralarında mahalle esnaflarının da bulunduğu 3 bine yakın YK Plus Teslim Noktalarını seçebilirsiniz. Bu hizmetlerden faydalanabilmek için gönderinin Yurtiçi Kargo ile gönderilmesi gerekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11847 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
yurtiçi kargo, Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim