Uygulama ile Aç

Amazon'un Prime Alışveriş Festivali'nde sunacağı avantajlar belli oldu

Abone Ol

Amazon'un en büyük alışveriş festivali olan Prime Alışveriş Festivali'nde sunulacak avantajlar geçtiğimiz saatlerde belli oldu. Prime Alışveriş Festivali, 18 - 25 Temmuz arasında düzenlenecek.

Amazon özellikle ülkemizde Prime üyeliği için yaptığı yerel fiyatlandırmayla birçok kullanıcının ilgisini ve beğenisini kazanmış durumda. Geçtiğimiz saatlerde en büyük alışveriş festivali olan Amazon Prime Alışveriş Festivali'nin tarihi belli olmuştu ve şimdi de avantajlar açıklandı.

Prime Alışveriş Festivali 18 Temmuz'da Başlıyor

18Temmuz - 25 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan Prime Alışveriş Festivali'inde Prime üyeleri, elektronikten oyuncağa, güzellikten dekorasyona, 28 farklı kategoride yüz binlerce üründe kaçırılmayacak indirimlerden faydalanabilecek. İndirimler dışında kullanıcılar daha birçok avantajdan faydanabilecek.

Ayrıca bkz.

Amazon Prime Day 2022 indirimleri tarihi belli oldu

Prime Alışveriş Festivali Avantajları

Ünlü Sürprizler

Amazon Türkiye'nin sunacağı yılın en büyük indirimlerine ek olarak 18 – 25 Temmuz tarihleri arasında Amazon.com.tr müşterilerini, farklı ilgi alanlarından birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı eğlence dolu sürprizler de bekliyor. Prime Alışveriş Festivali boyunca Amazon Türkiye müşterileri Türkiye'nin ilk Formula 2 yarış pilotu Cem Bölükbaşı ile pistte hız denemesi, Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcusu Pascal Nouma ile tek kale maç, restoran eleştirmeni Vedat Milör ile öğle yemeği yeme şansı, ünlü müzisyen Murat Dalkılıç ile stüdyoda şarkı söyleme ve ses koçluğu seansı, YouTuber Meryem Can ile “Milyonlarca izlenen YouTube videosu nasıl çekilir?” eğitimi, YouTube içerik üreticisi Mendebur Lemur ile son teknoloji ürün denemesi ve YouTube videosu konukluğu, ünlü moda fenomeni Moda Tutkusu ile stil danışmanlığı ve butiğinden seçilen parça hediyesi ve “Filme Gitmeden Önce” YouTube kanalından Cem Başak ile Prime Video'da yayınlanacak yeni bir dizinin ilk bölümünü izleme şansı elde edecek. 

Amazon Prime Alışveriş Festivali'nden faydalanabilmek için Prime üyesi olmayı unutmayın. Prime üyeliği ilk ay ücretsiz ardından aylık 7.90 TL. Buradan Prime abonesi olabilirsiniz. Prime aboneleri; Prime Alışveriş Festivali dışında hızlı ve esnek teslimat seçenekleri, alışveriş ayrıcalıkları, Prime Video ve Prime Gaming gibi avantajlara sahip oluyor.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
37 Yorumun Tamamını Gör