Uygulama ile Aç

Samsung yeni Exynos yonga setini Galaxy S25 serisine yetiştirebilir

Abone Ol

Gelecek Samsung Galaxy S serisi amiral gemilerine hayat verecek iddialı Exynos yonga seti için yeni detaylar var. En erken 2 yıl sonrasına kadar beklemek gerekebilir.

Yıllarca amiral gemisi akıllı telefon ve tabletlerine güç verdikten sonra Qualcomm karşısında havlu atan Exynos yonga seti yeniden geri dönmeye hazırlanıyor. Bununla birlikte önümüzde uzun bir süre var.

Exynos 2400 ne zaman gelecek?

Galaxy S amiral gemileri için Qualcomm ile özel bir ortaklık yapan Samsung, daha hızlı Snapdragon yonga setleri ile kendisine avantaj sağlamak niyetinde. Bu ortaklığın iki nesil daha devam etmesi bekleniyor.

Ayrıca bkz.

Samsung 990 PRO SSD şikâyet konusu oldu

İddialara göre Exynos 2400 olduğu tahmin edilen yeni amiral gemisi Exynos yonga seti için Galaxy S25 serisi işaret ediliyor. Samsung, 3nm sürecinde üreteceği yeni yonga seti için çalışmalara şimdiden başlamış durumda.

Samsung için bir sembol haline gelen Exynos yonga seti diğer taraftan firmaya çok büyük meblağlara mâl oldu. Bu bakımdan başarısızlıklara rağmen fişi çekilmedi. Exynos bölümünü yeniden yapılandıran Samsung, sektörde yeniden iddialı hale geleceğine inanıyor. Diğer taraftan Qualcomm ve MediaTek gibi rakiplerin geleceği nokta da haliyle belirleyici olacak.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
11 Yorumun Tamamını Gör