Uygulama ile Aç

Aracı otomatik pilota alıp uyuyan Tesla sürücüsü otobanda yakalandı

Abone Ol

Tesla sürücüsü, direksiyon başında şekerleme yapmak için otopilotu devreye soktuktan sonra otobanda saatte 110 km/s hızla giderken polise yakalandı.

Bavyera'daki trafik memurları, trafik kontrolü için aracı kenara çekmeye çalıştıklarını ancak polisin defalarca korna çalmasına rağmen Tesla'nın durmadığını söyledi.

Ayrıca bkz.

Sony ve Honda, PlayStation 5'e sahip otomobili tanıtabilir

Tesla'nın direksiyonuna ağırlık aparatı takmış

Polis, sürücünün Tesla'sının otomatik pilot özelliğini açtığını, koltuğunu yatırdığını ve Bavyera'nın Bamberg kasabası yakınlarındaki otoban boyunca seyir halindeyken uyuduğunu iddia ediyor. Trafik memurları, trafik kontrolü için aracı kenara çekmeye çalıştıklarını ancak defalarca korna çalmalarına rağmen 110 km/s hızla ilerleyen aracın durmadığını belirttiler.

Polis memurları ayrıca sürücünün, otopilot sistemini kandırmak için Tesla'nın direksiyonuna özel bir ağırlık taktığını da açıkladılar. 45 yaşındaki adamın, sirenleri ve ışıkları sonuna kadar kullanan araçlardaki polis memurları tarafından yaklaşık 15 dakika boyunca takip edildiği ve yapılan testte şahsın uyuşturucu etkisinde olduğu belirlendi. Öte yandan, bir çok tartışmaya konu olan Tesla otomatik pilot sistemi 1 Ocak Pazar gününden itibaren Kaliforniya'da yasaklandı.


Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
23 Yorumun Tamamını Gör