Uygulama ile Aç

Baidu'nun ilk akıllı telefonu ortaya çıktı: Xiaodu Qinghe

Abone Ol

Çinli teknoloji şirketi Baidu'nun önümüzdeki dönemde piyasaya sürmeye hazırlandığı Xiaodu Qinghe adlı akıllı telefonunun ilk fotoğrafları yayınlandı.

Mayıs ayı başlarında, Çinli İnternet devi Baidu'nun akıllı telefon pazarına girmeyi planladığı öğrenilmişti. Sonrasında cihaz hakkında özel bir detay açıklanmadı ve hatta şimdi bile telefon hakkında elle tutulur bir bilgi yok. Ancak akıllı telefonun ilk fotoğrafları TENAA veri tabanında ortaya çıktı.

Ayrıca bkz.

iPhone 14 Pro modellerinde pil şişmesi sorunu ortaya çıktı

Baidu'nun akıllı telefonu ne zaman piyasaya çıkacak?

Cihazın Baidu Xiaodu Qinghe (XD-SEE00-2301) olarak adlandırıldığını belirtelim. Tasarımı Xiaomi 13'ü andırıyor, ancak fotoğrafa bakılırsa kasa plastikten yapılmış. Sağ tarafta güç ve ses düğmeleri var. Kare kamera bloğunda ise iki kamera ve yuvarlak bir flaş görülüyor.

İlk Baidu akıllı telefonun özellikleri hakkında henüz bir bilgi yok.  Sadece 4G'yi destekleyeceği ve işletim sisteminin Android olacağı biliniyor. Cihaz, Baidu'nun yapay zeka teknolojileri ile de entegre olacak ve Mayıs ayı sonunda piyasaya çıkması bekleniyor. Fiyatının ne olacağı konusunda ise henüz bir bilgi yok.


Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
1 Yorumun Tamamını Gör