Uygulama ile Aç

Battlefield 2042 önümüzdeki ay ücretsiz olacak! İşte spesifik tarihler ve platformlar

Abone Ol

Battlefield 2042 isimli yapım 2022 yılının aralık ayında ücretsiz bir biçimde oynanabilecek. DICE ve Electronic Arts tarafından yayımlanan ortak bir duyuruda oyuncuları ilgilendiren tarihler var.

19 Kasım 2021 tarihinde PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X ve Xbox Series S için piyasaya sürülen Battlefield 2042 bir kez daha ücretsiz olma haberi ile gündemde.

Ayrıca bkz.

Battlefield 2042 ve FIFA 22, Xbox Game Pass ve EA Play gelebilir

 

Battlefield 2042 ne zaman ücretsiz olacak?

Oyuncu sayısı konusunda sıkıntılar yaşamaya devam eden birinci sahış nişancı (FPS) oyunu bu konuya ilişkin olan problemleri hâlâ aşamıyor. Bu oyunun dağıtımcılığını üstlenen Electronic Arts (EA) yeniden harekete geçmeye karar verdi.

EA tarafından yayımlanan bilgilere göre bu yapım Birleşik Krallık, Almanya, Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa ülkeleri için belirli bir süre boyunca ücretsiz bir biçimde oynanabilecek. Bu yapımı ücretsiz oynamanın şartları (Bundle gibi) platformlara göre değişiyor.

Amerika Birleşik Devletleri için geçerli olan tarihler

Avrupa ülkeleri, Birleşik Krallık, Almanya ve Brezilya 

Bu oyunu oynamak için bir internet bağlantısı, bir EA hesabı ve EA Kullanıcı Sözleşmesi ile Gizlilik ve Çerez Politikası isimli yönergelerin kabul edilmesi gerekiyor. Belirli platformlarda erişim bir özel platform hesabı (premium) gerektirebilir.

Oyunda bulunan bazı ek içerikler satın alınabilir ve bunlar oyunun her yerinde kullanılabilir. Satın alınan ilgili içerik deneme süresinin bitmesinin ardından iade edilemez.

Üçüncü sezon için getirilecek olan yenilikler hakkında bilgi sahibi olmak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
59 Yorumun Tamamını Gör