Uygulama ile Aç

Black Mirror efsane bir kadroyla geri dönüyor

İnternet ve televizyon dünyasına pek çok viral hikâye bırakan Black Mirror dizisi altıncı sezonla geri dönüyor. Haziran ayında yayınlanacak sezonda efsane bir kadro bizi bekliyor.

Televizyon dünyasının kült dizisi Black Mirror, interaktif bir bölüm ve 5 sezonun ardından ekranlara veda etmişti. Konu edindiği hikâyeler internette viral olan ve farklı dizilere de ilham olan Black Mirror altıncı sezonla geri dönüyor.

Black Mirror altıncı sezon geliyor

Netflix tarafından yayınlanacak Black Mirror altıncı sezon en tahmin edilemeyen sezon olarak tanımlanıyor. Yapımcı Charlie Brooker yaptığı açıklamada yeni bölümlerin hayranları sürprize boğacağını belirtti.

Ayrıca bkz.

Squid Game iştah kabarttı: Netflix'ten Kore içeriğine dev yatırım

Yeni sezonda Aaron Paul (Breaking Bad), Annie Murphy (Schitt’s Creek), Ben Barnes (Shadow and Bone), Himesh Patel (Station Eleven), Josh Hartnett (Black Hawk Down), Kate Mara (House of Cards), Rory Culkin (Columbus) ve Salma Hayek Pinault (Frida) gibi önemli isimler rol alacak. Kadronun serinin bugüne kadar ki en iyi kadrosu olduğu ifade ediliyor. Yayın tarihi Haziran 2023 olarak belirlenen Black Mirror altıncı sezon için ilk tanıtım videosu da yayınlandı.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
17 Yorumun Tamamını Gör