Uygulama ile Aç

Dell, espor oyuncularına özel monitörünü duyurdu

Abone Ol

Dell, espor oyuncularına özel tasarladığı yeni Alienware oyun monitörünü duyurdu. Oyuncu monitörü, ekran parlama önleyici kaplaması, LED kenar aydınlatma sistemiyle dikkat çekiyor.

Dell, espor seviyesinde rekabetçi oyunlar oynayanların ilgisini çekecek 24.5 inç oyuncu monitörünü duyurdu.

Ayrıca bkz.

32 milyar dolarlık PC satılamadı: İndirim bekleniyor

Dell Alienware AW2523HF, 24.5 inç fast IPS ekrana sahip. Dell, oyun oynarken yansımayı azaltmak için ekranın tamamına parlama önleyici bir işlem uygulamış. Monitörün arka ışığı LED kenar aydınlatma sistemiyle destekleniyor.

Dell'in yeni oyun monitörü, DisplayPort 1.4 üzerinden 360Hz yenileme hızı, HDMI 2.0 üzerinden 255 Hz yenileme hızını destekliyor. Ekranın çözünürlüğü 1920 x 1080. Bununla birlikte, HDMI 2.1 bağlantısı bulunmuyor. Ekran, 1000:1 kontrast oranı, 400 nit maksimum parlaklık, 0.5 ms GtG (Gray to Gray) yanıt süresi, AMD FreeSync Premium ve VESA Adaptive Sync, %99 sRGB renk kapsamı diğer özellikler arasında.

Dell Alienware AW2523HF özellikleri

Dell Alienware AW2523HF fiyatı

Ayarlanabilir stand ve FPS, Sports dahil önceden programlanmış birçok OSD ayarı sunan oyun monitörünün fiyatı 450 dolar olarak belirlenmiş ve şu anda Amerika’da satışta. Dell, monitörü bu sonbaharda başka ülkelerde de satmayı planlıyor ancak fiyatının ne kadar olacağı ve ne zaman bulunabilir olacağı açıklanmadı.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
4 Yorumun Tamamını Gör