Uygulama ile Aç

Dyson’dan hava temizleyen kablosuz kulaklık

Abone Ol

Dyson Zone adındaki ilginç ürün 50 saate kadar dayanabilen gürültü engellemeli bir kulaklığın yanında ağız bölgesine temiz hava sağlayan bir düzeneğe de sahip.

Oyuncuların bilgisayar başında uzun süreler geçirmeleri üreticilerin farklı çözümler geliştirmelerine neden oluyor. Ünlü Dyson firması oyuncuların havasının sürekli temiz olmasını sağlayacak.

Dyson Zone özellikleri ve fiyatı

Dyson Zone kablosuz kulaklık modeli aynı zamanda bir hava temizleyici olması ile dikkat çekiyor. Çıkarılabilir olan bu temizleyici ünitesi oyuncunun ağız ve burun bölümünü kapatıyor. Elektrostatik filtre ile yüzde 99 temizlenmiş hava bu kısma ulaştırılıyor.

Ayrıca bkz.

Silahlı robotlara onay verilmedi

Ürünün kulaklık kısmı da iddialı. 40mm neodim mıknatıslar barındıran kulaklık 6Hz-21kHz arasında ses üretebiliyor. Rekor kıran 11 adet mikrofonun 8 tanesi ANC için ayrılmış. 38 desibele kadar gürültüyü engellerken saniyede 384 bin kez çevre sesleri tarayabiliyor. Sadece kulaklık olarak 50 saate kadar kullanım süresi söz konusu. Temizleyici ve kulaklık bir arada gelen Dyson Zone ürünü için 949$ gibi uçuk bir fiyat etiketi belirlenmiş.

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
13 Yorumun Tamamını Gör