Uygulama ile Aç

EA, 12 oyun için daha sunucuları kapatacak: İşte o oyunlar

EA, aralarında Battlefield Bad Company, Dead Space 2 ve Crysis 3'ün de bulunduğu 12 oyun için sunucularını kapatıyor. Peki listede hangi oyunlar yer alıyor? İşte detaylar...

Electronic Arts, daha güncel yapımlara yer açmak için aralarında Battlefield Bad Company, Dead Space 2 ve Crysis 3'ün de bulunduğu 12 oyunun sunucularını kapatacağını açıkladı. Peki online erişimin kesileceği diğer oyunlar neler olacak? İşte detaylar

EA, 12 oyun için sunucularını kapatıyor

Bilmeyenler için daha önce EA, FIFA serisinin sona ermesinin ardından FIFA 18, 19, 20 ve 21 sunucularının kapatılacağını duyurmuştu. Ancak bu liste, çok sayıda popüler yapımla yeniden güncellendi. Bu bağlamda listeye dahil olan oyunlar arasında, Crysis 3, Battlefield 1943, Battlefield Bad Company, Bad Company 2, Dead Space 2 ve sevilen parkur oyunu Mirror’s Edge Catalyst yer alıyor. 

FIFA 18, 19, 20 ve 21’e gelirsek, dört FIFA oyununun çevrimiçi desteği 6 Kasım 2023’te sona erecek. Bu aşamada PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC sunucuları kapatılacak. EA ise, ilgili tarihten itibaren yalnızca Santra ve Kariyer modu gibi tek kişilik oyun modlarına destek sunulacağını bildirdi. Dolayısıyla oyuncular eski kariyerlerine devam edebilecek.

Ayrıca bkz.

PS Plus Ağustos 2023 oyunları belli oldu! 2.800TL değerinde

EA, sunucu kapatma kararının kendileri için de kolay olmadığını, ancak daha aktif oyunlara zaman ve kaynak ayırabilmek için atıldığını söylüyor. EA'in resmi internet sayfasına göre sunucu erişimi kesilecek yapımlar, platformları ve kapanış tarihleri şu şekilde:



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
12 Yorumun Tamamını Gör