Uygulama ile Aç

Epic Games’te Mega İndirimler başladı: İşte öne çıkan oyunlar

Abone Ol

Oyuncuların en büyük ikinci kalesi olan Epic Games Store’da MEGA İndirim dönemi başladı. İşte MEGA İndirimler kapsamında öne çıkan ve kaçırılmaması gereken oyunlar...

Oyuncuların en büyük ikinci kalesi olan Epic Games Store’da MEGA İndirim dönemi başladı. 18 Mayıs - 15 Haziran tarihleri arasında sürecek indirim döneminde sizler için kaçırılmaması gereken oyunları bir araya getirdik. İşte kampanyada öne çıkan oyunlar…

Epic Games’te MEGA İndirimler başladı

Epic Games’te başlayan Mega İndirim fırsatı kapsamında birçok oyunda yüzde 75'e varan indirimler sunuluyor. Dolayısıyla oyun kütüphanesini genişletmek isteyen kullanıcıların kaçırmaması gereken bir fırsat diyebiliriz.

Bu oyunlar arasında, Cyberpunk 2077Assassin’s Creed ValhallaDEATHLOOP Deluxe EditionGod of War ve Dying Light 2 Stay Human dahil olmak üzere birçok AAA yapım bulunuyor. Ayrıca Epic Games tarafından tüm kullanıcılara yüzde 25 indirim kuponu da sunulduğunu hatırlatalım. Epic Games MEGA İndirim kampanyasına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ayrıca bkz.

Epic Games Store’da Yaz İndirimleri 2022 başladı

Ayrıca Epic Games’in bu haftaki ücretsiz oyunu Death Stranding olarak açıklandı. Kullanıcılar 25 Mayıs 2023 saat 18.00’e kadar ücretsiz olarak kütüphalerine ekleyebilecek.

Epic Games’te indirime giren oyunlar



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
25 Yorumun Tamamını Gör