Uygulama ile Aç

Google Chrome 113 sürümü yayınlandı: İşte yenilikler

Abone Ol

Google Chrome 113 sürümü, kullanıcıların küçük bir yüzdesiyle bir haftalık bir test döneminin ardından bugün tam olarak kullanıma sunuldu. Peki yenilikler neler? İşte detaylar

Dünyanın en popüler internet tarayıcılarından Google Chrome, yeni özellikler ve performans iyileştirmeleri ile düzenli olarak güncellenmeye devam ediyor. Bugün Google, video konferans görüşmeleri için daha hızlı AV1 video kodlaması, varsayılan olarak WebGPU desteği ile dikkat çeken Chrome 113 sürümünün kullanıma sunulduğunu duyurdu. 

Google Chrome 113 sürümü yayınlandı

Chrome 113'teki en önemli gelişme, WebGPU desteği diyebiliriz. Bilmeyenler için bu özellik, GPU üzerinden web sayfalarının daha gelişmiş 3D içerik görüntülemesine ve cihazdaki makine öğrenimi algoritmalarını hızlandırmasına olanak tanıyor. Yeni güncelleme, 15 ek güvenlik düzeltmesi de dahil olmak üzere Linux, macOS ve Windows platformlarında kullanıma sunuldu. İşte yeni güncelleme ile sunulan tüm yenilikler:

Ayrıca bkz.

Google Passkey dönemi başlıyor

Bu bilgilerin ışığında Chrome 113, kullanıcılar için daha hızlı ve verimli video konferans görüşmeleri, CSS medya özelliklerine daha iyi destek ve WebGPU ile geliştirilmiş 3D grafik performansına odaklanıyor diyebiliriz. 



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
3 Yorumun Tamamını Gör