Uygulama ile Aç

Google, masaüstü uygulamasına bir Keşfet getirmeyi planlıyor!

Google, masaüstü uygulamasına bir Keşfet getirmeyi planlıyor. Geçtiğimiz senelerde Google'ın mobil versiyonuna gelen Discovery özelliği için şimdide masaüstü versiyonu için testlere başladı.

Google, geçtiğimiz yıllarda Google Search'e Discover özelliğini mobil uygulamaya getirmişti. Bu özellik kullanıcıların web ve uygulama aktivitelerine göre şekilleniyor. Discovery bölümü mobil uygulamada arama kutusunun altında görüntülenebiliyor.

Ayrıca bkz.

Google, iPhone'larda olmak için Apple'a bir servet döküyor!

Google masaütü versiyonu için de "Discover" özelliğini belli bir grup içerisinde test etmeye başladı. Aynı mobil versiyonda olduğu gibi masaüstü versiyonunda da görünecek şekilde testlerini sürdürmekte olduğu ifade edildi.

Google masaüstü ana sayfası birkaç yıldır çok fazla değişikliğe uğramadı ancak Discover ile bu sade tasarım yerini daha karmaşık bir görünüme bırakabileceğinden her kullanıcı bundan hoşlanmayabilir. Dahası Google bunun için kullanıcılara herhangi bir seçenek de şuanlık sunmayacağı gelen bilgiler arasında. 

Google'ın rakibi olan arama motoru Bing ise zaten bir "Discover" özelliğine sahip ancak Bing, kullanıcıların kendilerine göre özelleştirme olanağı sunuyor. 



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
4 Yorumun Tamamını Gör