Uygulama ile Aç

Google Pixel 3a serisi, yakında son güncellemesini alacak

Abone Ol

Google, Pixel 3a serisi ile yeni bir Pixel ailesi tanıtmıştı. Oldukça beğenilen ve iyi satılara ulaşan Pixel 3a ve Pixel 3a XL, yazın son güncellemesini alacak.

Google, Mayıs 2019’ta Pixel 3a ve Pixel 3a XL’ı tanıtmıştı. Pixel deneyimini ucuza insanlara getirerek, Android’in bütçe dostu telefonlarını sonsuza kadar değiştiren Pixel 3a serisi, temmuz ayında son güncellemesini alacak.

Güncelleme desteği yalnızca 3 yıl sürdü

Mayıs 2019’ta tanıtılan Pixel 3a ve Pixel 3a XL, Mayıs 2022’de son güncellemesini alacaktı ancak Google, temmuz ayında bu cihazlara son bir güncelleme vereceğini açıkladı. Google, diğer firmalar gibi Android sürüm güncellemeleri ve güvenlik güncellemelerini ayrı tutmuyor, bu yüzden bu cihazlar temmuz itibarı ile güvenlik güncellemeleri de alamayacak.

Ayrıca bkz.

Google Pixel Watch hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

Google’ın her yılın haziran ayında yayınladığı Pixel Özellik güncellemesi ise büyük ihtimalle bu son güncellemeye dahil edilmeyecek. Maalesef, bu haber ile Pixel 3a serisi için yolun sonuna gelinmiş oldu. Pixel 3a ve Pixel 3a XL, Android 9 ile çıkış yapmıştı. Cihazın son sürüm güncellemesi ise Android 12 oluyor.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
13 Yorumun Tamamını Gör