Uygulama ile Aç

Google Pixel 7 resmi tanıtım görüntüleri paylaşıldı

Abone Ol

Önümüzdeki günlerde tanıtılması beklenen Google Pixel 7 serisinden yeni detaylra gelmeye devam ediyor. Serinin ana modeli Pixel 7'nin tasarım detayları belli oldu.

ABD merkezli teknoloji devi Google, merakla beklenen Pixel 7 serisini duyurmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde paylaşılan bir tanıtım videosu ile Pixel 7 Pro’nun tasarımını izleyiciler ile buluşturan şirket, şimdi de Pixel 7 modelini içeren yeni bir video paylaştı.

Pixel 7 ve Pixel 7 Pro 6 Ekim'de tanıtılacak

Google Pixel 7 serisiyle ilgili bugüne dek ortaya çıkan birçok sızıntı, selefine kıyasla çok ciddi değişimlerle gelmeyeceğini gösteriyor. Bununla birlikte paylaşılan video, telefonun Obsidian, Snow ve Lemongrass olarak adlandırılan üç renk seçeneğine ve büyük kardeşiyle neredeyse aynı tasarıma sahip olacağını gösteriyor. 

İki telefonu birbirinden ayıran en önemli fark ise kamera tarafında yaşanacak gibi görünüyor. Pixel 7 Pro üçlü bir sensör ile gelirken, ana modelde 50MP Samsung GN1 ve 12MP Sony IMX38 geniş açı sensörlerinden oluşan ikili bir tasarım bizleri karşılayacak.

Ayrıca bkz.

Google Pixel 7 Pro ilk bakış videosu yayınlandı

Google Pixel 7 ve Pixel 7 Pro, nihayet 6 Ekim'de düzenlenecek özel bir Google etkinliğinde kullanıcılar ile buluşacak. Yeni etkinlikte, telefonlara güç verecek Google Tensor G2'den yeni geliştirmelere kadar birçok önemli detayın paylaşılması bekleniyor. 



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
3 Yorumun Tamamını Gör