Uygulama ile Aç

GTA 6 sızıntı analizi: İşte oyuna gelecek yenilikler

Abone Ol

Grand Theft Auto 6' ile ilgili neredeyse tüm ayrıntıları ortaya döken sızıntı, oyunla ilgili ilgi çekici detayları da önceden öğrenmemizi sağladı. İşte GTA 6'da bizi bekleyen yenilikler.

GTA 6'nın ilk oynanış görüntülerinin büyük ölçüde sızdırılması, serinin hayranlarına yeni oyunu incelemeleri için müthiş bir fırsat sundu. Kullanıcılar oyunun pek çok ilginç yönünü ve GTA serisini bu denli popüler yapan birçok ayrıntıyı fark ettiler.

Ayrıca bkz.

GTA 5 hileleri (PC, PlayStation ve Xbox)

GTA 6 meraklıları serinin yeni oyununa gelecek olan yeniliklerin kapsamlı bir listesini yaptılar. Liste, geçtiğimiz gün sızdırılan ve Rockstar Games tarafından doğrulanmış bilgilere dayanıyor. Oyunda ilk kez bir kadın ana karakterin yer alacağı uzun süredir konuşuluyordu. Sızdırılan görseller de bu söylentileri doğrulamış oldu.

GTA 6 ile oyuna gelecek olan yenilikler

Sızıntıları yayan hacker'a göre Grand Theft Auto 6, 2024 yılında piyasaya sürülecek ve oyunun toplam bütçesi 600 milyon dolar olacak. Rockstar Games, GTA 6'nın satışından (hem dijital hem de fiziksel) ilk gün 1 milyar dolara yakın gelir planlıyor. Böylece tüm geliştirme ve reklam maliyetleri, satışların ilk 24 saati içinde karşılanabilecek ve bu hedef oldukça gerçekçi görünüyor. Zira GTA 5'in ilk 24 saatteki satışları 800 milyon doları bulmuştu.

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
34 Yorumun Tamamını Gör