Uygulama ile Aç

Hades II yeni bir kahraman ile geliyor

Abone Ol

Son yılların en beğenilen oyunlarından olan Hades devam yapımına kavuşuyor. Duyurusu yapılan Hades II oyunu önümüzdeki yıl PC için erken erişime açılacak.

Çıktığı günden bu yana ödüllere doymayan ve kendisine has bir kitle oluşturan roguelike zindan türündeki Hades devam yapımına kavuşuyor. Supergiant Games oyun dünyasına müjdeyi verdi.

Hades II ne zaman geliyor?

2020 ve 2021 yılında en iyi oyun ödülü de dahil olmak üzere etkinlikleri adeta silip süpüren bağımsız oyun Hades halen geniş bir oyuncu kitlesine sahip. Hades II için bir süre beklemek gerekecek.

Ayrıca bkz.

GDC ödülleri açıklandı, Hades yılın oyunu seçildi

İlk oyundaki gibi yine Hades II erken erişim ile hayatına başlayacak ve sadece PC için 2023 yılında açılacak. Geliştirici yeni platformlar ve sonraki yol haritası için 2023 yılı içerisinde gerekli açıklamayı yapacak.

Hades II yeni bir karakteri daha oyuna dahil ediyor. Melinoë adındaki kadın karakter Hecate tarafından eğitilirken görülüyor. Ana karakter Zagreus’un kardeşi olan Melonië kendisine ait büyülere sahip.

Oyunun konusu ise Hades’in babası olan Chronos’un kaçarak Olympos’a savaş ilan etmesini anlatacak. Haliyle torunları Zagreus ve Melonië de bunu engellemeye çalışıyor. Erken erişim Steam ve Epic Games üzerinden açılacak.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
4 Yorumun Tamamını Gör