Uygulama ile Aç

Yılın beklenen oyunlarından Hogwarts Legacy için yeni video yayınlandı

Abone Ol

Hogwarts Legacy 10 Şubat'ta PS5, Xbox Series X/S ve PC kullanıcıları ile buluşacak. Bugün Harry Potter'ın evreninde geçen açık dünya aksiyon oyunu için yeni bir video paylaşıldı.

Warner Bros. Interactive ve Avalanche Software’ın açık dünya rpg oyunu Hogwarts Legacy için yeni bir oynanış videosu paylaşıldı. Yeni video, oyunda yer alacak büyülü yaratıklara ve özel büyülere erken bir bakış fırsatı sunuyor. 

Hogwarts Legacy için yeni oynanış videosu paylaşıldı

Hogwarts Legacy, oyuncuları Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu'nda öğrenci oldukları bir dünyaya taşıyacak. Böylece oyuncular, yolculukları sırasında büyülerde ustalaşarak, iksirler hazırlayarak, büyülü canavarları evcilleştirerek ve çok daha fazlasını yaparak büyülü güçlerini geliştirecekler.

Oyunda yer alan ve birçok kişiyi heyecanlandıran unsurlardan bir tanesi de, oyuncuların Harry Potter Fan Club hesaplarını WB Games Hesaplarına bağlayarak ev ve sihirli asalarını oyuna aktarabilmeleri olacak. Ayrıca iki hesabı birbirine bağlayan kullanıcılara, House Fan-Atic Robes ve Beaked Skull Mask gibi oyun içi hediyeler sunulacak.

10 Şubat tarihinde PC ve yeni nesil konsollar için çıkış yapacak olan Hogwarts Legacy, 4 Nisan 2023'te PlayStation 4 ve Xbox One konsollarında ve 25 Temmuz 2023'te Nintendo Switch için piyasaya sürülecek. Oyunun güncel sistem gereksinimleri ise şu şekilde:

Hogwarts Legacy güncel sistem gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri

Önerilen Sistem Gereksinimleri

Ultra 2K Sistem Gereksinimleri

Ultra 4K Sistem Gereksinimleri



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
2 Yorumun Tamamını Gör