Uygulama ile Aç

Honor Pad X8 Lite tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Abone Ol

HONOR, IFA 2022 etkinliğinde yeni tablet modeli Honor Pad X8 Lite’ı tanıttı. Pad X8 Lite, özellikleri ve fiyatı, tüm detaylarıyla haberimizde.

Honor, IFA Berlin 2022 fuarında akıllı telefondan tablete kulaklığa bir dizi yeni ürününü tanıttı. Honor Pad X8 Lite, Çinli üreticinin etkinlikte tanıttığı cihazlar arasındaydı.

Ayrıca bkz.

Honor Pad 8 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

MediaTek işlemci ile geliyor

Honor Pad X8 Lite, 9.7 inç, 1280 x 800 piksel çözünürlüğe çıkabilen LCD ekrana sahip. 7.5 mm kalınlığında, 460gr ağırlığında olan tablet, MediaTek’in Helio 680 işlemcisinden güç alıyor. 3GB / 4GB RAM, 32GB dahili depolama ile gelen tablet, 10w şarjı destekleyen 5100 mAh bataryaya sahip.

Tabletin arkasında tek, flaşsız 5 megapiksel kamera, önünde 2 megapiksel kamera mevcut. Histen Audio desteği ve çift hoparlör ile donatılan tablet, USB-C bağlanı noktası üzerinden şarj ve veri aktarımını sağlıyor.

Tabletten kitap okumayı sevenler için e-book modu da sunan Pad X8 Lite, Magic UI 6.1 ile özelleştirilen Android 12 işletim sistemi üzerinde çalışıyor. Split-screen işlevi, kullanıcıların aynı ekranda aynı anda birkaç uygulamayı açmasına izin veriyor. Honor, aynı anda 4 pencerenin açılabildiğini belirtiyor.

Honor Pad X8 Lite özellikleri

Türkiye'de de satışa sunulması bekleniyor

Honor Pad X8 Lite için çıkış tarihi ve fiyat bilgisi net olarak paylaşılmadı. Honor, yeni tabletini çok yakında global pazarlarda satışa sunacak ancak fiyatı belirsiz.

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
2 Yorumun Tamamını Gör