Uygulama ile Aç

HyperOS küresel güncelleme takvimi paylaşıldı: Hangi cihazlara geliyor?

Abone Ol

Xiaomi'nin yeni kullanıcı arayüzü HyperOS için küresel güncelleme takvimi paylaşıldı. Peki yeni sürüm telefonlara ne zaman ulaşacak veya ilk hangi modellere sunulacak? İşte detaylar

Bildiğiniz gibi Xiaomi, geçtiğimiz haftalarda düzenlenen lansman etkinliğinde merakla beklenen HyperOS'u duyurdu. Ancak MIUI 15'in yerini alacak kullanıcı arayüzü için bir süredir bekleyiş sürüyor. Bugün ise HyperOS 1.0'ın küresel güncelleme takvimi resmen açıklandı. İşte yeni sürüme kavuşacak ilk Xiaomi cihazlar...

HyperOS güncellemesi alacak telefonlar resmen açıklandı!

Bildiğiniz gibi Xiaomi, Çin pazarı için HyperOS güncelleme takvimini halihazırda yayınladı ancak küresel modeller için herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Ancak bu bilinmezlik an itibarıyla sona erdi. Xiaomi'den alınan bilgilere göre küresel HyperOS güncellemesi, ilk etapta Xiaomi 13 ve Xiaomi 12 ve Xiaomi Pad 6 serisi dahil olmak üzere toplam dokuz cihaza sunulacak. İşte güncelleme alacak modeller:

Ayrıca bkz.

Xiaomi 14 ekran, pil değişimi ne kadar? İşte onarım ücretleri

Güncelleme takviminin Xiaomi sunucularında resmi olarak doğrulandığını belirtmekte fayda var. Listede bulunmayan cihazların ise, 2024'ün ilk çeyreğinde yeni sürüme kavuşması bekleniyor. Ayrıca yeni sürümün yakın tarihte tanıtılan Xiaomi 14 serisi ve Xiaomi Watch S3 modellerinde yüklü olarak geleceğini hatırlatalım.

Kaçıranlar için Android 14'ü temel alan HyperOS, yenilenmiş sistem uygulamaları, gelişmiş arayüz performansı ve bazı ek özellikler getirecek. Yeni sürümde, birçok uygulamanın iOS’e benzer şekilde yeniden tasarlandığını göreceğiniz ve arabalar, akıllı saatler, ev aletleri ve daha birçok üründe daha gelişmiş bir entegrasyon sunulacak. HyperOS güncellemesi alması beklenen Xiaomi, Redmi ve Poco cihazlar ise şu şekilde:

Xiaomi

POCO

Redmi

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
11 Yorumun Tamamını Gör