Uygulama ile Aç

iPhone 14 Pro modellerinde Always On Display özelliği bulunacak

Abone Ol

Apple birçok yeni özelliği iOS 16 ve iPhone 14 Pro modelleri ile birlikte getirmeye hazırlanıyor. Bugün gelen bilgiler iPhone 14 Pro modellerinin AOD özelliğine sahip olacağı bilgisini veriyor.

Apple yakında iOS 16 ve yeni iPhone modelleri ile karşımızda olacak. Bugün gelen bilgiler iOS 16 ve iPhone 14 modelleri hakkında bazı bilgiler taşıyor. Görünüşe göre iPhone 14 Pro ve Pro Max, Always On Display özelliğine sahip olacak.

Ayrıca bkz.

Dimensity 700 işlemcili Vivo Y33e 5G tanıtıldı! İşte özellikleri

iPhone 14 Pro modelleri AOD destekli LTPO AMOLED ekranlarla gelecek

Bugün gelen bilgiler iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modellerinin LTPO AMOLED ekranlara sahip olacağını söylüyor. Bu ekrana özel olarak Always On Display (AOD) desteği de sunulacağı bilgisi mevcut. Bu özellik sayesinde ekran kapalıyken bildirim, saat ve tarih gibi bilgilerin kullanıcılara sunulması planlanıyor. Ayrıca iOS 16 ile birlikte bu özelliğin iPhone 13 Pro ve 13 Pro Max modellerine gelme ihtimali de var.

Öte yandan iOS 16 hakkında gelen bilgilere baktığımızda yeni duvar kağıtlarının yanı sıra iMessage'daki sesli mesajların iyileştirileceği söylentisi yer alıyor. Öte yandan Widget'lara sahip yeni kilit ekranı tasarımı da bizleri bekliyor olacak. watchOS tarafında yeni navigasyon seçenekleri yer alırken, tvOS tarafında akıllı el özelliklerinin detaylandırılacağı biliniyor.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
61 Yorumun Tamamını Gör