Uygulama ile Aç

Android 12L güncellemesi alacak Samsung katlanan telefonlar açıklandı

Abone Ol

Samsung, Android 12L tabanlı OneUI 4.1.1 güncellemesini vereceği katlanan telefon modellerini açıkladı. Güncelleme, bugünden itibaren kademeli olarak sunulacak.

Samsung, One UI 4.1.1 güncellemesini vereceği katlanan telefon modellerini açıkladı. İşte Android 12L güncellemesi alacak Samsung katlanabilir telefonlar

Ayrıca bkz.

Samsung Galaxy S21 Android 13 beta güncellemesi aldı

Android 12L güncellemesi alacak Samsung katlanan telefonlar

Samsung, Android 12L güncellemesini en yeni katlanabilir ekranlı telefonlar Galaxy Z Fold4 ve Z Flip4 dışında modellere de sunmayı planlıyor. Android 12L tabanlı One UI 4.1.1 güncellemesi, bugünden itibaren Galaxy Z Fold3 ve Z Flip3 modellerine dağıtılmaya başlanacak. Samsung, Galaxy Z Fold2, Galaxy Z Flip ve ilk Galaxy Fold için de Android 12L güncellemesini vermeyi planlıyor. Ancak, yeni özellikler bu modellere biraz geç gelecek.

Android 12L ile eski Samsung katlanan telefonlara gelecek özellikler

Kullanıcıların uygulamalara daha hızlı erişmelerini ve uygulamalar arasında daha hızlı geçiş yapmalarını sağlayan yeni görev çubuğu gibi özellikler eklenecek. Ayrıca yeni çoklu görev hareketleri gelecek. Önceki nesil Flip telefon kullanıcıları hızlı çekim modunda fotoğrafların önizlemesini görebilecek. Kapak ekranı artık daha işlevsel olacak. Kullanıcılar, küçük ekran üzerinden doğrudan arama yapabilecek, aramalara geri dönebilecek, mesajları yanıtlayabilecek ve hızlı ayarlara erişebilecek.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş