Uygulama ile Aç

Ken Block, bu kez elektrikli Audi ile drift yapıyor, sonuç ise şaşırtıcı

Abone Ol

Eski ralli pilotu ve popüler drift ustası Ken Block’un konuğu bu sefer Audi S1 Hoonitron oluyor. Türünün tek örneği olan Audi ile Block’un yaptıkları görmeye değer.

Eski ralli pilotu Ken Block, günümüzde yaptığı şovlarla tanınıyor diyebiliriz. Modifiye edilmiş araçlarla yaptığı şovlarda izleyenlerin ağzını açık bırakan Block’un hedefinde ise bu sefer tamamen elektrikli Audi S1 Hoonitron bulunuyor.

Audi S1 Hoonitron, Block'un yeni Electrikhana videosu için özel olarak tasarlanmış ve imal edilmiş durumda. Audi Sport Quattro S1'e dayanan ve ona benzerliğiyle dikkat çeken S1 Hoonitron’un maliyeti ise yaklaşık olarak 12 milyon dolar. Aracın performans ve spesifikasyon rakamları açıklanmadı ancak S1 Hoonitron’da Formula E motorlarının kullanıldığı belirtiliyor.

Ayrıca bkz.

Yeni Audi RS3 Performance Edition tanıtıldı: İşte özellikleri

Audi S1 Hoonitron şaşırtıcı şekilde başarılı

Yayınlanan video alışılagelmiş Ken Block videosu gibi görünmüyor zira motor sesinden çok bir vızıltı ve lastik sesleri duyuluyor. Fakat, bu durum Audi S1 Hoonitron’un drift yapamadığı ya da gymkhana turunda başarılı olamayacağı anlamına gelmiyor. Tam tersine yüksek tork ve ani hızlanma sayesinde kıvrımlı virajlarda ve akrobatik hareketler araç son derece tutarlı görünüyor. Hemen aşağıdaki videodan tüm enstantaneleri izleyebilirsiniz.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
21 Yorumun Tamamını Gör