Uygulama ile Aç

LG Display, otomobiller için ince hoparlör teknolojisini tanıttı

Abone Ol

Geçtiğimiz günlerde esnek LCD panellerini tanıtan LG Display, şimdi de ilginç bir hoparlör sistemi ile karşımıza çıkıyor. Yeni hoparlör, ince yapısı ile otomobiller için ideal bir yapıya sahip.

Dünyanın en büyük ve popüler ekran ve panel üreticilerinden olan LG Display, ekstra esnek LCD panellerini tanıtmasından günler sonra yeni hoparlör sistemini duyurdu. Bu ince ses sistemi ile LG, otomobiller için optimal bir ses deneyimi yaratmak istiyor.

Ayrıca bkz.

Tesla otomobilleri Apple Music'e kavuşabilir: İşte görüntüler

Thin Actuator Sound Solution

LG Display’in yeni ince hoparlör sistemi Thin Actuator Sound Solution (İnce Aktüatör Ses Çözümü) olarak adlandırılıyor. Ses bobini, koni ve mıknatıs gibi bileşeneler nedeniyle büyük olan hoparlörlerin aksine Thin Actuator, film tipi uyarıcı teknoloji sayesinde oldukça ince bir yapıya sahip. Bu teknoloji ile LG, araç içerisinde ekran panelleri titreştirerek 3 boyutlu ve sürükleyici bir ses deneyimi sağlamayı amaçlıyor.

150mm x 90mm boyutundaki ses paneli, 2.5mm inceliği ve 40g kütlesi ile oldukça rekabetçi bir ses sistemi olarak dikkat çekiyor. Yeni teknolojisini CES 2023’te detaylı olarak göstermeye hazırlanan firma, bu sistemin 2023’ün ilk yarısında araçlarda boy göstereceğini de belirtti. Bakalım LG Display, ekran teknolojilerinde bulduğu başarıyı ses sistemlerinde de yakalayabilecek mi.


Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
1 Yorumun Tamamını Gör