Uygulama ile Aç

Logitech ve Herman Miller ortak bir oyuncu koltuğu geliştirdi

Abone Ol

Logitech G Vantum adıyla tanıtılan oyuncu koltuğu fonksiyonellikten ziyade tasarıma ve kullanıcının konforuna odaklanıyor. Herman Miller dokunuşu ise fiyatı fırlatıyor.

Son dönemde oyuncu koltuklarına olan rağbet artmaya başladı. Sadece ergonomiye odaklananların yanı sıra farklı fonksiyonları veya premium tasarımı olanlar da mevcut. Logitech Vantum tasarıma odaklanıyor.

Logitech G Vantum özellikleri ve fiyatı

Logitech G Vantum oyuncu koltuğu Herman Miller ile ortak geliştirildi. Bu bakımdan fonksiyonellikten çok tasarıma ve kullanıcının rahatına odaklanıyor. Kumaş kaplamalar yüzde 100 geri dönüştürülebilir malzemeden imal edilmiş.

Ayrıca bkz.

Logitech Sight tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Sektörde ilk olarak koltukta göğüs bölgesi desteği sunulmuş. Bu destek göğüs bölgesinden kafaya kadar rahat bir pozisyonda oturmayı sağlıyor. Kafa arkası desteği de bu yapıyı tamamlıyor.

Dayanıklılığı da ön plana alan oyuncu koltuğu yükseklik ve yaslanma ayarları da sunuyor. Bunun haricinde bir fonksiyonellik mevcut değil. Logitech G koltuk için 12 yıl garanti sunuyor. Logitech G Vantum fiyatı 995$ olarak belirlenmiş.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
2 Yorumun Tamamını Gör