Uygulama ile Aç

Margot Robbie’nin başrolünde olduğu Barbie’den ilk fragman paylaşıldı

Abone Ol

Warner Bros., Margot Robbie ve Ryan Gosling gibi yıldız isimlerin yer aldığı ve konusu halen daha bir gizemle sarmalanmış olan Barbie filminden ilk resmi fragmanı paylaştı.

Uzun zamandır beklenen Barbie filmi için şimdi fragman zamanı. Warner Bros., Margot Robbie ve Ryan Gosling’in yer aldığı filme ait ilk resmi fragmanı paylaşmış durumda. Bu arada filmin yönetmeninin Greta Gerwig (Lady Bird) olduğunu, senaryosunun ise Gerwig ve Noah Baumbach (Marriage Story, White Noise) ikilisinin elinden çıktığını da belirtelim.

Ayrıca bkz.

Avatar 2 sinemada vizyona girdi! İşte bilet fiyatları

Barbie filminden ilk fragman geldi

Barbie filminin konusu halen daha gizemini korurken yayınlanan fragmanda Barbie ve Ken'in gerçek dünyada sıkışıp kalmış olduklarını görüyoruz. Ancak fragmanın kesinlikle özgü ve oldukça komik bir tonda olduğu görülüyor. Zira dikkatli izleyiciler fark edecektir, fragmanda 9 metrelik Margot Robbie Barbie bebeğinin görkemini gördükten sonra oyuncak bebeklerini yok eden çocukları içeren bir 2001: A Space Odyssey göndermesini fark ediyoruz. Ardından ise Barbie'yi, Barbie Rüya Evi'nin tepesinden mahalleyi incelerken görüyoruz. Bu arada filmin yapımına ise bu yılın başlarında Londra'da başlandı ve Temmuz ayında tamamlandı.

Yıldızlarla dolu filmin kadrosunda Robbie ve Gosling'in yanı sıra Will Ferrell, Emma Mackey, Connor Swindells, Nicola Coughlan ve Emerald Fennell gibi isimler de yer alıyor. Barbie, 21 Temmuz 2023’te vizyona girecek. Barbie fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
11 Yorumun Tamamını Gör