Uygulama ile Aç

Nokia’nın yeni kablosuz kulaklığı ortaya çıktı

HMD Global, Nokia lisansı altında yeni mobil teknoloji ürünleri üretmeye devam ediyor. Görünüşe göre firma Nokia markası altında yayınlanacak yeni bir kablosuz kulaklık üzerinde çalışıyor.

Bir zamanlarından en büyük telefon üreticilerinden olan Nokia, son yıllarda HMD Global altında varlığına devam ediyor. HMD, Nokia markası altında birçok akıllı telefon, kulaklık ve akıllı televizyon satışa sundu. Bu ürünler özellikle batı dünyasında yeteri kadar ilgi görmese de HMD, Nokia markasını büyütmeye devam edecek gibi görünüyor.

Ayrıca bkz.

Meta Quest 3 Lite ortaya çıktı

Yeni Nokia kulaklığı yolda

HMD’nin yeni kablosuz kulaklığı, Bluetooth SIG sitesinin veri tabanında gözüktü. Siteden gelen verilere göre bu kablosuz kulaklık, Bluetooth 5.4 teknolojisini destekleyecek ve böylece başarılı bir oyun performansı sunacak. Aynı verilere göre firmanın yeni kulaklığı Shenzhen Bluetrum Technology firması tarafından üretiliyor. Görünüşe göre HMD, Nokia markalı aksesuarlar için RichGo dışındaki firmalar ile çalışmaya başlamış.

Nokia veya Bluetrum, cihaz hakkında herhangi bir bilgi paylaşmadı ancak Bluetrum’un web sitesinde, Nokia markası altında satışa sunulması beklenen bir kulaklık bulunuyor. Siteden gelen verilere göre Nokia’nın yeni kulaklığının teknik özellikleri şu şekilde sıralanacak:

Bakalım HMD, Nokia markası ürünler geliştirmek için anlaştığı Bluetrum’dan memnun kalacak mı? Bahsi geçen kablosuz kulaklığın önümüzdeki aylarda tanıtılması bekleniyor.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
3 Yorumun Tamamını Gör