Uygulama ile Aç

Pantone, 2023 yılının rengini açıkladı: Viva Magenta

Abone Ol

Renkler hakkındaki faaliyetleriyle bilinen Pantone, 2023 yılının rengini Viva Magenta olarak belirledi. Viva Magenta rengini kullanan yeni ürünler tanıtıldı.

Renk alanında dünyanın en ünlü kuruluşlarından Pantone, her sene Aralık ayında bir rengi gelecek trend rengi olarak duyuruyor. Pantone Color Institute tarafından yapılan değerlendirme sonucunda 2023 yılının rengi Viva Magenta oldu.

Ayrıca bkz.

Adobe ürünlerinde Pantone renkleri kullanmak artık ücretli

Katalogda Pantone 18-750 Viva Magenta adıyla yer alan bu renk, kırmızı ve pembe arası tonlara sahip. Şirketten yapılan açıklamada bu rengin güçlü ve güçlendirici olduğuna vurgu yapıldı. Cesur ve korkusuz olarak nitelendirilen Viva Magenta için, “Saf neşenin tadını çıkaran, deneyselliği ve kısıtlama olmaksızın kendini ifade etmeyi teşvik eden, heyecan verici ve sınır tanımayan bir renk olarak öne çıkan yeni ve hareketli bir kırmızı” ifadeleri kullanıldı. Cesur, zeka dolu ve herkesi kapsayan bir renk olduğu belirtildi.

Motorola'nın yeni telefonunda Viva Magenta renk seçeneği sunulacak

2023 yılının rengini kullanan ürünler şimdiden hazırlanmaya başladı. Geçtiğimiz Eylül ayında tanıtılan Motorola Edge 30 Fusion'a Viva Magenta renk seçeneği eklendi. CARIUMA isimli giyim şirketi, Viva Magenta renginde yeni ayakkabılarını tanıttı.

Pantone, 2022 yılının rengini Very Peri olarak seçmişti. Mavi ve mor karışımı tona sahip Very Peri, “canlı ve mutlu” olarak tanımlanmıştı.

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
7 Yorumun Tamamını Gör