Uygulama ile Aç

Peugeot Motocycles, Pulsion Euro 5’i haziranda Türkiye'de satışa sunacak

Abone Ol

Kendi ürün ve hacim sınıfında hem ABS hem de SBC fren sistemi sunan tek motosiklet olduğu belirtilen Pulsion Euro 5'in fiyatı henüz belli değil. Pulsion Euro 5'in özellikleri haberimizde:

Peugeot Motocycles, mevcut 125cc serisini tamamlayan Pulsion Euro 5’i İsotlar Motor güvencesiyle Haziran ayında Türkiye’de piyasaya sürecek.

Öne çıkan özellikler

Fransa'da üretilen Pulsion Euro 5; yüksek düzeyde donanım, benzersiz performans, optimum konfor ve kusursuz güvenliği bir araya getiriyor. Kendi ürün ve hacim sınıfında hem ABS (Kilitlenmeyen fren sistemi) hem de SBC (Senkronize Fren Sistemi) fren sistemi sunan tek motosiklet olma özelliğine sahip olan Pulsion Euro 5, kullanıcısına şehir içi yolculuklarında güvenli bir tutuş sağlamayı vadediyor.

ABS, tekerlekleri kilitlemeden güvenli frenleme sağlarken, SBC teknolojisi ile frenleme, sol (arka) fren koluyla uygulandığında bile ön ve arka tekerleklere dağıtılır. Bununla birlikte acil fren durumunda sürücünün güvenliğini artırmak için uyarılar otomatik olarak tetiklenir. Pulsion Euro 5 ayrıca, gürültü emisyonlarını ve yakıt tüketimini azaltmak için LFE (düşük sürtünme verimliliği) teknolojisi ile donatılmış.

Müşteri ihtiyaçlarının analiziyle yeniden tasarlanan Allure ve GT versiyonu

Allure ve GT versiyonlarında; adım adım GPS yönlendirmesi, sürücü telefonuna gelen SMS'in ilk 30 karakterinin okunabilmesi, telefondaki numaranın veya bildirim panelinin görüntülenebilmesi gibi parametrelerin bulunduğu i-Connect gösterge paneli yer alıyor.

Peugeot Motocycles, motorseverlerin ihtiyaçlarını analiz ederek Allure versiyonunu yeniden tasarladı. Bu tasarım sürücünün ekranlı jet ve tam yüz kaskını kolayca taşıyabileceği anlamına geliyor. 39L'lik bir üst çanta ve 39L'lik bir koltuk altı saklama bölmesi ile donatılan Allure, toplam 78L yük kapasitesi sunacak.

Ayrıca bkz.

2023 Cadillac Escalade-V tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri

Peugeot Pulsion, 3 tekerlekli ağabeyi Peugeot Metropolis’ te olduğu gibi, üst kasasında tam LED aydınlatması, motorun gövdesiyle aynı renklerde boyanmış cüretkar duruşu ve spor kaplamasıyla sınıfının en iyisi olacak. Özellikle Pulsion GT’ nin Saten Titanyum rengi keskin hatlarını güçlendirirken, sarı hatları benzersiz tasarımını vurguluyor.

Peugeot Metropolis gibi, Pulsion serisi de önde kedi gözü şeklinde tasarlanan DRL'lere (gündüz farları) ve Peugeot tasarımının parlak imzalarından ilham alan "3 pençeli" arka lambalara sahip.

Peugeot PowerMotion Euro 5 motor ailesi, serideki ve kategorisindeki en güçlü motor ailesi olarak sunulacak. 125cc Pulsion motor, 8800 RPM'de maksimum 10,6 kW (14,4 HP) güç ve 12,4 Nm tork üretiyor.

Türkiye fiyatı henüz belli değil ancak scooter'ın Fransa'daki fiyatına baktığımızda 4.549 euro seviyesinden başladığını görüyoruz. 

(Güncellendi: )



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
11 Yorumun Tamamını Gör