Uygulama ile Aç

Realme yakında Narzo N55'i piyasaya sürecek: İşte çıkış tarihi ve ilk görüntüsü

Abone Ol

Realme markası önümüzdeki günlerde Narzo serisi altında yeni bir model çıkaracak. Lansmana sayılı günler kala Narzo N55 isimli modelin duyuru tarihi ve ilk görüntüsü ortaya çıktı.

Realme orta sınıf Narzo serisi kapsamında yeni bir akıllı telefon piyasaya sürmeye hazırlanıyor. 91mobiles internet sitesinine göre Narzo N55 olarak adlandırılan model 12 Nisan'da Hindistan'da duyurulacak. Bu arada cihazın ilk görüntüsü de ortaya çıktı.

Ayrıca bkz.

Oppo A1x tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Akıllı telefon siyah ve mavi renk seçenekleriyle satışa sunulacak. Temel versiyonu 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı içerecek. Aynı zamanda 4 GB + 128 GB, 6 GB + 64 GB, 6 GB + 128 GB ve son olarak 8 GB + 128 GB gibi farklı konfigürasyonları olacak.

Mobil oyun meraklılarını hedefleyecek

Realme Narzo N55'in diğer özellikleri şimdilik bir sır olarak kalmaya devam ediyor ancak akıllı telefonun orta sınıf kategorisine dahil olması ve tıpkı önceki Narzo serisi modeller gibi mobil oyun meraklılarını hedeflemesi bekleniyor.

Bu arada Mukul Sharma yakında tanıtılacak cihazın bir görüntüsünü paylaştı. Sızdırılan görsel Realme Narzo N55'in sadece alt tarafını gösteriyor. Bu kısımda 3.5 mm kulaklık girişi, mikrofon, USB-C bağlantı noktası ve hoparlör ızgarasına yer verildiğini görüyoruz.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
2 Yorumun Tamamını Gör