Uygulama ile Aç

Redmi Note 13 serisi için geri sayım: 3 yıl güncelleme alacak

Xiaomi'nin merakla beklenen telefonu Xiaomi Redmi Note 13 Pro, çok yakında globale geliyor. Son olarak Redmi Note 13 ve 13 Pro için Xiaomi'nin güncelleme desteği değişiyor.

Yakın tarihte Çin'de tanıtılan Redmi Note 13 serisi 4 Ocak 2024 tarihinde küresel yolculuğa çıkacak. Daha önce bu yolculuğun Redmi Note 13 ve 13 Pro ile sınırlı olacağı doğrulanmıştı. Şimdi lanmana sayılı günler kala, Redmi Note 13 serisine yönelik yazılım ayrıntıları ortaya çıkardı. Xiaomi güncelleme planlarını genişletiyor.

Redmi Note 13 serisi 3 yıl güncelleme alacak

Bildiğiniz gibi Redmi Note 13 serisi, kutusundan Android 13 destekli MIUI 14 ile çıkıyor. Çin'den gelen yeni bir sızıntıda ise, akıllı telefonların Android 16'ya kadar üç yıllık Android işletim sistemi ve dört yıllık güvenlik güncellemeleri alacağı ortaya çıkardı. Bu desteğin Note serisi özelinde daha önce iki yıl ile sınırlı olduğunu hatırlatalım.

Ayrıca bkz.

Xiaomi Redmi Note 13 serisi globale geliyor! İşte tarihi

Ayrıca aynı raporda, Redmi Note 13 serisinin yakın zamanda HyperOS güncellemesi almayacağı belirtiliyor. Kaçıranlar için geçtiğimiz günlerde Xiaomi, Ocak ve Haziran 2024 arasında Android 14'e kavuşacak ikinci cihaz grubunu açıkladı. Bu cihazlar için yeni sürümün,  Ocak ve Haziran 2024 arasında başlaması bekleniyor. İşte liste:

Xiaomi

Redmi

Tablet



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
6 Yorumun Tamamını Gör