Uygulama ile Aç

Samsung Galaxy A52 için Android 14 güncellemesi yayınlandı

Abone Ol

Samsung, akıllı telefonları için Android 14 tabanlı One UI 6.0 güncellemesini vermeye devam ediyor. Güncelleme şimdi de ülkemizde bir zamanlar popüler olan Galaxy A52'nin 4G versiyonu için geldi.

Samsung, akıllı telefonları için Android 14 tabanlı One UI 6.0 güncellemesini hızlı bir şekilde yayınlamaya devam ediyor. Daha önce Galaxy A52 5G versiyonu için gelen güncelleme şimdi de ülkemizde de bir zamanlar popüler olan Galaxy A52'nin 4G versiyonu için geldi.

İlk olarak Rusya'da sunulmaya başlanan güncelleme diğer ülkelere de sunulmaya başlandı. Yaklaşık 2.2 GB boyuta sahip olan Android 14/One UI 6 güncellemesi kablosuz olarak telefonun Ayarlar > Yazılım güncelleme menüsünden indirilebilir. Ancak güncellemenin herkese ulaşması birkaç hafta alabilir.

Ayrıca bkz.

Galaxy S24 Ultra ve Plus'ın son test sonuçları ortaya çıktı

One UI 6 neler sunuyor?

Samsung One UI 6.0, yeniden tasarlanmış bir Hızlı Panel'in yanı sıra Galeri için Yapay Zeka özellikleri (Fotoğraf Yeniden Düzenleme, Nesne Silgisi ve daha fazlasını) getiriyor. Ayrıca yeni kamera widgetları ve Samsung Studio'a ek olarak, çoklu görev yeteneklerinde de bazı değişiklikler içeriyor. Örneğin bir açılır pencere kullanırken Son uygulamalar'a gittiğinizde, pencere artık simge durumuna küçülmek yerine, onu kullanmaya devam edebileceksiniz. Diğer yenilikler ise şu şekilde:



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
3 Yorumun Tamamını Gör