Anlık Bildirim

Galaxy M14 5G için Android 14 güncellemesi yayınlandı

Android pazarında güncelleme desteği ile dikkat çeken Samsung, Android 14 kampanyasını devam ettiriyor. Firma, şimdi de giriş seviyesi Galaxy M14 5G için One UI 6 güncellemesini yayınladı.
Samsung Galaxy M14 5G Tam Boyutta Gör
Android pazarının en büyük telefon üreticilerinden olan Samsung, son yıllarda güncelleme desteğini bir hayli güçlendirdi. Firma, dikkat çeken güncelleme sözleri dışında güncelleme hızı ile de kullanıcılarını sevindirmeyi başardı. Bu yıl yayınlanan Android 14 ile de benzer bir performans gösteren firma, üst seviye cihazlarının ardından güncellemeyi orta ve giriş seviye cihazları için de yayınlamaya başladı.

Samsung Galaxy M14 5G için One UI 6.0 yayınlandı

Geçtiğimiz haftalarda Galaxy A14 ve Galaxy A14 5G için Android 14 güncellemesini yayınlayan Samsung, şimdi de bu güncellemeyi Galaxy M14 5G için yayınladı. Kasım 2023 güvenlik yamasını içeren ve M146BXXU2BWK8 versiyon numarasına sahip güncelleme; Irak, Fas, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Türkiye’de yayınladı.

Android 14 tabanlı One UI 6 ile Galaxy M14 kullanıcıları; yenilenmiş hızlı panel görümüne, yenilenmiş medya kontrolcüsüne, yapay zekâ destekli gelişmiş kamera ve galeri özelliklerine, yeni özellikler sunan bildirim çubuğuna, daha hızlı ve güvenilir arama çubuğuna ve daha birçok yeni özelliğe kavuşacak. Galaxy M14’ün önümüzdeki yıllarda Android 15 ve Android 16 güncellemesine sahip olması bekleniyor.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim