Uygulama ile Aç

Samsung Galaxy Watch 6, yeni işlemcisiyle yüzde 10 daha hızlı olacak

Samsung'un 2023 yılının ikinci yarısında tanıtması beklenen Galaxy Watch 6 ve Galaxy Watch 6 Classic isimli akıllı saatleri, Exynos W980 işlemciden güç alacak.

Teknoloji devi Samsung, muhtemelen 2023'ün ikinci yarısında Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5 ile birlikte iki yeni akıllı saati olan Galaxy Watch 6 ve Galaxy Watch 6 Classic'i piyasaya sürecek. Yaklaşan akıllı saatlerin gelişmiş sağlık takibi ve özellikleri getirmesi bekleniyor. Ortaya çıkan yeni bir rapor ise saatlerin işlemcisi hakkındaki detayları ortaya çıkardı.

Ayrıca bkz.

15 inç MacBook Air, M2 Pro işlemciye sahip olmayacak

Galaxy Watch 6 serisi, Exynos W980 işlemci ile gelişmiş performansa sahip olacak

Samsung Galaxy Watch 6 serisinde kullanılacak olan Exynos W980 işlemci, Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch 5 serilerinde kullanılan Exynos W920 yonga setinden %10 daha hızlı olacak. 5nm kullanılarak üretilmesi beklenen bu işlemcinin CPU ve GPU yapılandırması henüz bilinmesede saatlerin pil ömrünün artması oldukça muhtemel.

Daha yüksek çözünürlüklü ekrana sahip olacak Galaxy Watch 6 serisinden Galaxy Watch 6 Classic, Samsung'un akıllı saatlerinde ünlü olan ikonik döner çerçeveyi geri getirecek. Daha ince bir çerçeveye sahip olacak Galaxy Watch 6 ve Watch 6 Classic, önceki nesle kıyasla daha yüksek batarya kapasitesine sahip olacak.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
8 Yorumun Tamamını Gör